...

Vidalista 40mg

rsd2,100.00rsd8,200.00

+ Dostava

Vidalista 40mg Prodaja

Vidalista 40mg Prodaja

Vidalista 40mg je NOV preparat za potenciju u našoj ponudi. Proizvodi ga “Centurion Labaratories” koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat za potenciju i mogu ga koristiti ljudi izmedju 18 i 64 godina života. Pruža efikasan efekat do 36 sati. Vidalista 40mg sadrži Tadalafil, koji se koristi prilikom erektilne disfunkcije.
Vidalista 40mg je tableta koja vam pomaže da savladate elektilnu disfunkciju.
Vidalista u sebi ima sledeće sastojke: Tadalafil, L-Arginine, Žensen, Vitamin B6 i Folna kiselina. Tadalafil, L-Arginine i Žensen pomažu u podizanju protoka krvi u odjedjeno područje dajući pravilnu i jaku erekciju.

Vidalista 40mg Upotreba

Vidalista 40mg preparat za potenciju, uzima se polovina tablete u toku dana uz čašu vode.
Naša preporuka zbog jake doze, je pola tablete i čak možda jedna četvrtina.

Vidalista 40mg Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Vidalista se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, leukemije, stomačnog čira.
Ne koristiti Vidalista ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Vidalista može da prouzrokuje osećaj vrtoglavice, pospanosti, umora ili smanjenja budnosti. Ako Vam se ovo desi, nemojte da vozite, zato oprez!

Vidalista 80 mg Pakovanje

Jedna kutija Vidalista sadrži 10 tableta. Vidalistu trebate držati u blisteru sve do upotrebe. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Vidalista 40mg čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitio od vlage.

Vidalista 40mg Iskustva

Ja sam Zoran i imam 40 godina. Imao sam velike probleme s postizanjem erekcije. Drug mi je rekao da je kupovao na sajtu www.potencijabeograd.com Vidalista 40mg i odlučio sam i ja da probam. Poručio sam Vidalista, mada sam pre koristio Viagru i Kamagru i oduševljen sam! Kombinovanje sa alkoholom može dodatno da smanji efekat, zato oprez! Sve preporuke!

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vidalista 40mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Vidalista 80-60mg Prodaja Cena Dostava Beograd SrbijaVidalista 40mg
rsd2,100.00rsd8,200.00Odaberite opcije
Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.