,

Španska Mušica

рсд2,300.00

+ Dostava

Španska Mušica

Španska Mušica

Jedna bocica Španska Mušica kapi sadrzi:
Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (11,7 gr)
Suvi ekstrakt korena make (4,2 gr) Vitamin B6 (0,14 gr)
i druge pomocne supstance do zapremine od 20 ml.

Kako na žene deluje Španska Mušica

Kapi za stimulaciju žena Španska Mušica sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) – specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziolosko dejstvo Španske Mušica preparata nastaje tako što se usled seksualne stimulacije iz corpus cavernusum-a vagine oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP).
Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusum-a vagine, povećavajući na taj način dotok krvi u vaginalni deo i na taj nacin ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo Španske Mušice kapi za stimulaciju zena.

Indikacije

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, nedostatak želje za seksom, otezano dostizanje vrhunca tj. orgazma, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, kao i smanjena vlažnost vagine.

Kako pravilno dozirati

20 kapi Španske Mušice rastvoriti U BILO kojoj tecnosti popiti 1 sat pre seksualnog odnosa. Preporučuje se kontinuirana primena Španske Mušice najmanje 3 meseca.

Neželjena dejstva

Kapi Španske Mušice su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave Španske Mušice nisu do sada uožene ili ne postoje.

Rok Upotrebe

Zatvorenu bocicu Španske Mušice cuvati na tamnom i suvom mestu na sobnoj temperature. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti. Označen na originalnom pakovanju.

Španska Mušica Pakovanje

Zapremina jedne bočice Španske Mušice je 20ml.

Preporuka za Špansku Mušicu

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje se da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE Spanish Fly proizvode. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka (poništava se dejstvo preparata pa u tom slučaju bi ste ga uzalud koristili).

Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Španska Mušica Iskustvo

Ana 45godina, Zemun, Beograd. Ja sam imala problem vec godinama sa mužem u vezi seksualnog odnosa. Nisam mogla da se uzbudim a želela sam odnos. Požalila sam se prijateljici koja mi je rekla da je ona imala isti problem, i da joj je pomogla Španska Mušica.
Rekla sam sebi probaću i ja. Kupila sam na sajtu Špansku Mušicu. Inače to su kapi Španska Mušica za stimulaciju žena i napravljene od 100% prirodnih sastojaka. Ne mogu vam opisati razliku pre i posle!
Sve preporuke za sajt Potencija Beograd, nećete se pokajati.

Shopping Basket
Španska Mušica Prodaja Dostava Cena Beograd SrbijaŠpanska Mušica
рсд2,300.00
Call Now Button