,

Vikalis VX 40mg

рсд1,700.00рсд4,700.00

+ Dostava

VIKALIS VX 40mg

Šta je Vikalis VX 40mg

Vikalis VX 40 mg je popularan preparat za potenciju, lečenje i tretman impotencija kod muškaraca. Svaka tableta Vikalis VX 40 mg sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX za Potenciju

Vikalis VX 40 mg je preparat za potenciju, koji stimuliše protok krvi kroz genitalno područje muškarca i na taj način podstiče stvaranje kvalitetne erekcije koja može da traje satima. Usled pojačanog krvotoka, dapoksetin, koji je inhibitor serotonina sa kratkim delovanjem, u isto vreme opušta mišić (penis) i propušta potrebnu količinu krvi kako bi se postigla dugotrajna i čvrsta erekcija. Kao veoma efikasan Vikalis VX 40 mg se pokazao i kod pacijenata koji boluju od uvećane prostate.

Kako dozirati Vikalis

Vikalis VX 40 mg je namenjen za oralnu upotrebu. Dejstvo Vikalis VX se ispoljava već nakon 20-30 minuta od momenta konzumiranja, a ono može da traje od 36 do 72 sata. Imajte na umu da će efekat Vikalis VX 40 mg da bude znatno slabiji ukoliko ste pre upotrebe ovog medikamenta konzumirali alkohol, hranu, posebno u većim količinama.

Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Vikalis VX 40 mg nije lek koji se preporučuje svima. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE preparate za potenciju.
Rok upotrebe Vikalis VX 40 mg je označen na originalnom pakovanju. Vikalis čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
Vikalis VX 40 mg prodaja dostava cenaVikalis VX 40mg
рсд1,700.00рсд4,700.00Select options
Call Now Button