...
,

Vikalis VX 40mg

rsd1,700.00rsd4,700.00

+ Dostava

VIKALIS VX 40mg

Vikalis VX 40mg Prodaja

Vikalis VX 40 mg je popularan preparat za potenciju, lečenje i tretman impotencija kod muškaraca. Svaka tableta Vikalis VX 40 mg sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX 40mg Opis

Vikalis VX 40 mg je preparat za potenciju, koji stimuliše protok krvi kroz genitalno područje muškarca i na taj način podstiče stvaranje kvalitetne erekcije koja može da traje satima. Usled pojačanog krvotoka, dapoksetin, koji je inhibitor serotonina sa kratkim delovanjem, u isto vreme opušta mišić (penis) i propušta potrebnu količinu krvi kako bi se postigla dugotrajna i čvrsta erekcija. Kao veoma efikasan Vikalis VX 40 mg se pokazao i kod pacijenata koji boluju od uvećane prostate.

Vikalis VX 40mg Doziranje

Vikalis VX 40 mg je namenjen za oralnu upotrebu. Dejstvo Vikalis VX se ispoljava već nakon 20-30 minuta od momenta konzumiranja, a ono može da traje od 36 do 72 sata. Imajte na umu da će efekat Vikalis VX 40 mg da bude znatno slabiji ukoliko ste pre upotrebe ovog medikamenta konzumirali alkohol, hranu, posebno u većim količinama.

Vikalis VX 40mg Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Vikalis VX 40 mg nije lek koji se preporučuje svima. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Vikalis VX 40mg Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE preparate za potenciju.
Rok upotrebe Vikalis VX 40 mg je označen na originalnom pakovanju. Vikalis čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

1 recenzija za Vikalis VX 40mg

  1. Lula Molin

    I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

    https://www.zoritolerimol.com

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Vikalis VX 40 mg prodaja dostava cenaVikalis VX 40mg
rsd1,700.00rsd4,700.00Odaberite opcije
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.