,

Kamagra Vol 5 za Žene

rsd1,700.00rsd6,900.00

+ Dostava

Kamagra Vol 5 za Žene

Kamagra Vol 5 za Žene

Na tržište je došlo konačno nešto i za žene – Kamagra Vol 5 za Žene preparat za potenciju. Kamagra Vol 5 za Žene je idealno sredstvo za stimulaciju, a konačno je došlo i kod nas. Svetski poznat brend iz Ajanta Pharma farmaceutske kompanije predstavlja fantastičan Kamagra Vol 5 za Žene. Dovoljno je samo da kesicu istopite u ustima, sat vremena pre seksualnog odnosa i da se prepustite uživanju. Ovaj proizvod Kamagra Vol 5 za Žene jako brzo deluje, a maksinalnu uzbuđenost ćete osetiti narednih 6-12 sati.

Kamagra Vol 5 za Žene Upotreba

Kamagra Vol 5 za Žene preparat za potenciju, veoma je jednostavan za upotrebu. Dosta naših korisnica imale su dugotrajnih problema, ali su uspele da poboljšaju svoj seksualni život, i da sad uživaju u svakom seksualnom odnosu.
Kamagra Vol 5 za Žene može se direktno uneti u usta u kojima se odmah istopi. Uživajte uz naše Kamagra preparate na sajtu Potencija Beograd!!

Kamagra Vol 5 za Žene Opis

Kamagra Vol 5 za Žene, snažan stimulans koji će vaš libido učiniti neuništivim. Kamagra za Žene ima neverovatne efekte, i cena je potpuno pristupačna. Ukoliko imate poteškoće sa postizanjem seksualne želje, ovo je takođe proizvod namenjen vama ŽENAMA. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je ovo stimulans koji će jednu naizgled običnu noć pretvoriti u pravu sex avanturu. Budite pune samopouzdanja i uvek spremne za višestruke orgazme svaki put.

Kamagra Vol 5 za Žene Dejstvo

Kamagra Vol 5 za Žene preparat za potenciju, uzima se 30 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, perolralno (na usta), sisanjem sadržaja kesice. Savetujemo da se konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo, bez korišćenja tečnosti. Ne preporučuje se trudnicama i osobama sa visokim krvnim pritiskom. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je Kamagra Vol 5 za Žene stimulans koji će jednu naizgled običnu noć pretvoriti u pravu vrelu avanturu.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Originalno pakovanje Kamagra Vol 5 za Žene sadrži 5 gel kesica.
Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Kamagra Vol 5 za Žene čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra Vol 5 za Žene“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Kamagra Vol 5 za Žene Prodaja Cena DostavaKamagra Vol 5 za Žene
rsd1,700.00rsd6,900.00Odaberite opcije