Turski Med 240gr

rsd3,500.00rsd7,800.00

+ Dostava

Turski Macun Med 240gr

Turski Med 240gr

Turski Med je savršena receptura preparata koji potiče vekovima unazad.
Turski Med je mešavina organskog lekovitog bilja i meda čini da ovaj MED postane neverovatno snažan za potenciju, ali istovremeno i fantastičan afrodizijak koji će vašu seksualnu želju dovesti do vrhunca.
Turski Med ili MACUN MED mogu da koriste i žene.

Turski Med pojačava ženama njihov libido. Vaša želja postaće mnogo intenzivnija, a svaki naredni seksualni odnos biće bolji, lepši i duži. Kod muškaraca Turski Med, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo.
Turski Med Ženama se obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.
Samo pola sata pre odnosa je dovoljno da upotrebite Turski Med i narednih 24 sata ćete osetiti prirodan efekat ovog afrodizijaka.

Turski Med Opis

Pre upotrebe dobro promešati Turski Med. Uzimati pola sata pre odnosa jednu kafenu kašičicu (8 gr.) koja je dovoljna za 24 do 36 sati punog efekta.
Turski Med formulisan je tako da svaki muškarac ili zena svoj seksualni život ucini aktivnijim i živopisnijim. Istovremeno, Turski Med je pouzdan biljni dodatak koji se može sigurno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Čitav biljni ekstrakt Horni Goat Veed čine ekstrakti biljaka koji poseduju sertifikat o analizi kvaliteta.

Turski Med 240gr Indikacije

Jedini originalni Turski Med za potenciju.
Turski Med je originalno biljno sredstvo za potenciju na bazi meda, koje nema nikakve neželjene efekte kao sto su crvenilo, gorušica, glavobolja, zamućen pogled.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Turski Med 240gr“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
MACUN MED 43 grama prodaja cena Beograd Srbija dostavaTurski Med 240gr
rsd3,500.00rsd7,800.00Odaberite opcije