,

Španska Mušica Gold

рсд1,000.00рсд2,600.00

+ Dostava

Španska Mušica GOLD

Španska Mušica Gold

Španska Mušica Gold afrodizijak, žene uzimaju kako bi uvećale svoju želju, nagone i seksualna zadovoljstva. Kapi za stimulaciju žena Španska Mušica Gold napravljene od 100% prirodnih sastojaka. Španska Mušica predstavlja jedini pravi afrodizijak (Viagra za žene) za jačanje seksualnih želja kod ženskih osoba. Aktivni sastojak u originalnom receptu za Špansku Mušicu je Cantharid.

Šta je Španska Mušica

Španska Mušica pospešuje želju, stimuliše ženu i ona dobije jaku i naglu želju za seksualnim odnosem. Biljni sastav Španske Mušice garantuje za to da neželjena dejstva skoro da i ne postoje, ili su minimalna su i bezazlena. Španska Mušica Gold su kapi blagog ukusa, možete ih staviti u običnu vodu ili sok. Uzimajte Špansku Mušicu 1h pre seksualnog odnosa.

Muškarci i žene su od davnina opsednuti svojom seksualnošću. Zapisi iz vremena Rimljana, Grka, Perzijanaca, pa čak i Sumerana, ukazuju na različite oblike afrodizijaka. Azteci su, na primer, držali avokado sa odnosom u pogledu njihovih navodnih afrodizijačkih kvaliteta, kao i zbog oblika u obliku testisa. Pitanje niskog libida i kod muškaraca i kod žena i neispunjenje seksualnosti izazvalo je zabrinutost, čak i za one koji nemaju problema i koji su samo želeli da povećaju seksualne performanse.

Španska Mušica kao Afrodizijak

Jedan od najboljih afrodizijaka tokom godina bio je Španska Mušica. U različitim kulturama i kroz periode istorije služila je različitim svrhama za poboljšanje libida. Prvobitno, Španska Mušica je prah koji se izlučuje od istoimenih buba (takođe poznat kao Blister Beetle). Mužjak buba oslobađa tečnu supstancu, poznatu kao kantarid, kao odbrambeni mehanizam kada je napadnut i takođe izluči istu tečnost na žensku bubu kao taktiku zavođenja da bi se ženka buba parila. Ipak, činilo se da u željenim dozama daje stimulasni efekat i priče sežu, od Rimljana i od Francuza (gde je u jednom trenutku kantarid bila zabranjena supstanca).

Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka (poništava se dejstvo preparata pa u tom slučaju bi ste ga uzalud koristili).

Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Špansku Mušicu čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitio od vlage.

Španska Mušica Iskustvo

Ja sam imala problem godinama sa mužem u vezi seksualnog odnosa. Nisam mogla da se uzbudim a želela sam odnos. Požalila sam se prijateljici koja mi je rekla da je ona imala isti problem, i da joj je pomogla Španska Mušica. Rekla sam sebi probaću i ja.
Kupila sam na sajtu Špansku Mušicu. Ne mogu vam opisati razliku pre i posle! Sve preporuke za sajt Potencija Beograd, nećete se pokajati. Ana 50 godina, Beograd.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
Španska Mušica GOLD prodaja dostava cena Beograd SrbijaŠpanska Mušica Gold
рсд1,000.00рсд2,600.00Select options
Call Now Button