, ,

Lovegra Oral Jelly 100mg

рсд1,700.00

+ Dostava

Lovegra Oral Jelly 100mg

Lovegra Oral Jelly 100mg Prodaja

Lovegra Oral Jelly 100mg je preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije.
Lovegra Oral Jelly 100mg kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate. Lovegra Oral Jelly je varijanta poznate Viagre na bazi inhibitora fosfodiesteraze tipa 5, a njena prednost u obliku gela u odnosu na tablete je uglavnom u bržem početku djelovanja, i nastupa nakon oko 15-20 minuta. Lovegra Oral Jelly 100mg nije potrebno piti s vodom, već samo treba istisnuti sadržaj vrećice u usta i progutati.

Lovegra Oral Jelly 100mg

Glavni sastojak Lovegra Oral Jelly je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Lovegra gelu deluje tako što blago širi krvne sudove.

Lovegra Oral Jelly 100mg Doza

Lovegra Oral Jelly odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu. Lovegra Oral Jelly 100mg sildenafil oral jelly 100 mg, 7 pakovanja. U pakovanju dolazi 7 kesica po 100mg. Lovegra Oral Jelly 100mg preparat za potenciju konzumira se peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti. Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.

Lovegra Oral Jelly 100mg Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Lovegra Oral Jelly. Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Lovegra Oral Jelly 100mg kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka. Vaša Potencija Beograd brine o Vama.

Lovegra Oral Jelly 100mg

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Lovegra Oral Jelly 100mg čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Shopping Basket
KAMAGRA Prodaja Lovegra Oral Jelly 100mgLovegra Oral Jelly 100mg
рсд1,700.00
Call Now Button