,

Žvake za Žene

рсд900.00рсд2,400.00

+ Dostava

Žvake za Žene Prodaja

Žvake za Žene Prodaja

Žvake za Žene novi preparat za potenciju. Žvake za Žene su idealno sredstvo za stimulaciju, po povoljnoj CENI.

Žvake za Žene Opis

Žvake za Žene su veoma jednostavne za upotrebu. Dosta naših korisnica imale su dugotrajnih problema, ali su uspele da poboljšaju svoj seksualni život, i da sad uživaju u svakom seksualnom odnosu.
Žvake za Žene se direktno unose u usta u kojima se odmah istopi, kao svaka žvaka. Žvake za Žene podižu strast i libido kod žena spontano, i deluje stimulativno. Uživajte u sjajnom seksu, uz naše Žvake za Žene.

Žvake za Žene

Brzo i na jednostavan način možete naručiti ovaj snažan stimulans Žvake za Žene koji će vaš libido učiniti neuništivim.
Žvake za Žene imaju cenu koja je potpuno pristupačna svakoj ŽENI. Pravi je trenutak da ispunite seksualni život nečim novim i da pokrenete zabavu i nova iskustva u sebi. Ukoliko imate poteškoće sa postizanjem seksualne želje, Žvake za Žene je proizvod namenjen vama.
Žvake za Žene su stimulans koji će jednu naizgled običnu noć pretvoriti u pravu vrelu avanturu. Iskoristite promotivnu cenu i poručite Žvake za Žene osetite uzbuđenje kakvo niste do sada. Budite pune samopouzdanja i uvek spremne za višestruke orgazme svaki put. Sve što treba da uradite jeste da uzmete ovaj efektan stimulans i da se prepustite neverovatnom uzbuđenju.

Žvake za Žene Upotreba

Žvake za Žene uzimaju se 10 do 20 minuta pre seksualnog odnosa. Žvake su na biljnoj bazi, i sadrže (Gurana, Ginseng, Maca) i druge biljke koje izazivaju neodoljivu želju za seksom. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da su Žvake za Žene stimulans koji će jednu naizgled običnu noć pretvoriti u pravu vrelu avanturu.

Žvake za Žene

Originalno pakovanje Žvake za Žene sadrži 5 žvaka.
Rok upotrebe Žvaka je označen na originalnom pakovanju.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
Žvake za Žene prodaja cena dostava Beograd SrbijaŽvake za Žene
рсд900.00рсд2,400.00Select options
Call Now Button