Titan Gel Gold Prodaja

rsd2,200.00

+ Dostava

Titan Gel Gold

Titan Gel Gold

Titan Gel Gold preparat za potenciju, posebno efikasan zbog aktivnih sastojaka koje sadrži. Titan Gel Gold poboljšava cirkulaciju krvi i izaziva snažne erekcije. Glicin i magnezijum koje sadrži daju odlične i dugotrajne rezultate. Osim toga, Titan Gel Gold podmlađuje i jača telo a to je upravo ono što Vam treba.

Titan Gel Gold Opis

Titan Gel Gold je vidljiv nakon par nedelja. Titan Gel Gold pojačava libido i značajno poboljšava erekciju.
Koristite Titan Gel Gold prema našim uputstvima. To će vam omogućiti da povećate polni organ bez rizika za zdravlje. Inovativne tehnologije i prirodne biljne komponente kreme Titan Gela pružaju visoku efikasnost.

Prvi rezultati Titan Gel Gold pojavljuju se nakon 30-40 dana upotrebe. Izražavaju se u produženom seksualnom odnosu i tvrdoći. Nakon što Titan Gel koristite mesec dana, veličina se može povećati za 2-4 centimetara. Revolucionarna priroda Titan Gela poboljšava dotok krvi, što je ključno u njegovoj efikasnosti.

Titan Gel Gold Upotreba

Posle tuširanja nanesite malu količinu Titan Gela Gold na vlažne ruke, trljajte ruke dok se ne stvori pena zatim tu penu nanesite na celu povrsinu, pričekajte da koža upije Titan Gel (to obično traje par minuta). Titan Gel se brzo upija, nema neugodnog mirisa i ne ostavlja tragove. Postupak ponavljajte minimum 30 do 40 dana. Možete ga koristiti 30 sekundi pre odnosa, efekti su sjajni, kao podsticaj odgovarajuće erekcije.

Titan Gel Gold Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje se da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Nuspojave nećete imati, jer su izvori sastojaka Titan Gela 100% prirodni. Uputstvo kaže i da je dovoljno mazati Titan Gel do tri nedelje za trajni efekat.

Titan Gel Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Titan Gel čuvajte u originalnom pakovanju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Titan Gel Gold Prodaja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
TITAN GEL Beograd - Potencija Beograd prodaja cena dostavaTitan Gel Gold Prodaja
rsd2,200.00