...
, ,

Kamagra Gel Vol 3

rsd1,200.00rsd7,500.00

+ Dostava

Kamagra Gel Vol 3

Kamagra Gel Vol 3

Kamagra Gel Vol 3 je preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije.
On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije.
Kamagra Gel Vol 3, (sa generičkim imenom Sildenafil Citrat), preparat za potenciju, tj za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Da bi Kamagra Gel Vol 3 delovao, potrebno je dovoljno seksualne stimulacije.
Nikada ne smete koristiti Kamagra Gel Vol 3 više od 1 puta tokom 24 sata.
Kamagra Gel Vol 3 proizvodi vodeća indijska farmaceutska kuća Ajanta Farma, koja proizvodi skoro 1.600 vrhunskih lekova i prirodnih preparata.
Dejstvo Kamagra Gel Vol 3 iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa. U jednoj kesici Kamagra Gel Vol 3 preparata, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata.

Kamagra Gel Vol 3 Opis

Glavni sastojak Kamagra Gel Vol 3 je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra Gel Vol 3 deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.
Uživajte u sjajnom seksu! Toliko je muškaraca širom sveta Kamagra Gel Vol 3 promenila život. Možete poboljšati Vaš kvalitet života i nivo blagostanja.

Kamagra Gel Vol 3 Doza

Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gel Vol 3 je 100 mg (1 kesica) preparata za potenciju. Kamagra Gel Vol 3 ima ponekad neželjene efekte i to su su glavobolja, suvoća očiju, crvenilo u licu, zapušen nos i blaga mučnina (ovi efekti povezani su sa dehidratacijom), pa zato samo konzumirajte veće količine vode, koja je najbolja za ovakve situacije. Ali ove nuspojave su jako retke.

Kamagra Gel Vol 3 Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagra Gel Vol 3.
Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Kamagra Gel Vol 3 kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja Kamagre. Vaša Potencija Beograd brine o Vama.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.
Kamagra Gel Vol 3 čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

1 recenzija za Kamagra Gel Vol 3

  1. Domitila Studnicki

    Great write-up, I?¦m regular visitor of one?¦s web site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

    http://www.vorbelutrioperbir.com

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Kamagra Gel Vol 3 Cena Dostava Prodaja Beograd SrbijaKamagra Gel Vol 3
rsd1,200.00rsd7,500.00Odaberite opcije
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.