,

Kamagra Gold Tablete

рсд1,000.00рсд4,300.00

+ Dostava

Kamagra Gold

Kamagra Gold Tablete

Kamagra Gold Tablete preparat za potenciju je pravi odgovor za bolji i kvalitetniji seksualni život. Kamagra je lek koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije.
Kamagra Gold preparat za potenciju, inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Dejstvo Kamagre iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Kamagri Gold je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo.

Kamagra Gold Opis

Kamagra Gold Tablete u svom sastavu imaju Sildenafil koji utiče na seksualnu stimulaciju. Deluje tako što pojačava opuštanje glatkih mišića korišćenjem azot-oksida, hemikalije koja se normalno oslobađa kao odgovor na seksualnu stimulaciju. Ovo opuštanje glatkih mišića omogućava povećan dotok krvi u određena područja genitalija, što dovodi do erekcije. Kamagra Gold je tu za Vas, da se na jednostavan način rešite svih problema impotencije. Kamagra Gold preparat za potenciju, dizajniran sa ciljem da se najviše iskoristi za lečenje impotencije na lak i odgovarajući način. Sildenafil se primenjuje za lečenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca i plućne arterijske hipertenzije.

Kamagra Gold Tablete Doziranje

Kamagra Gold se uzima 20 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, perolralno (na usta). Savetujemo da se konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode. To je naša preporuka za Vas. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gold preparata za potenciju je jedna tableta.

Kamagra Gold Tablete Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gold je jedna tableta. Vaša Potencija Beograd brine o Vama. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Kamagra Gold Tablete Pakovanje

Rok upotrebe Kamagra Gold je označen na originalnom pakovanju. Kamagra Gold čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
Kamagra Gold Prodaja Dostava Cena Online Prodaja Beograd SrbijaKamagra Gold Tablete
рсд1,000.00рсд4,300.00Select options