Macun Med Kesice

рсд1,600.00рсд5,300.00

+ Dostava

MACUN KESICE

Šta su Macun Med Kesice

Macun Med Kesice su namenjene i muškarcima i ženama. Delovanje koje Macun Med Kesice (Macun med) ima na organizam muškarca i žene jeste cirkualcija, i u tome je njegova prednost. Macun med povećava libido, erekciju, utiče na produženje odnosa. Macun med utiče takodje na koncentraciju i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca.

Macun Med kao Afrodizijak

Dokazano je da Macun Med Kesice (mešavina organskog lekovitog bilja i med) deluju kao afrodizijak, leče impotenciju, otklanjaju erektilne disfunkcije i produžavaju trajanje seksualnog odnosa. Kod žena, Macun Med Kesice povećavaju seksualnu želju, povećava vlažnost vagine i blagotvorno utiče na urogenitalni trakt.

Kako se pravilno uzima

Uzima se 1 kesica Macun Med Kesica najmanje 45 minuta pre odnosa (proizvodi efekte već nakon 15 minuta) i dejstvo je do 24 sata(možete uzeti sa čašom vode).

Kako deluje Macun Med

Macun Med Kesice su provereni prirodni proizvod koji jača libido, podstiče jači protok krvi. Macun Med Kesice (Macun med) sastoji se od glukoznog sirupa, crnog duda, cvetnog meda, najrazličitijih organskih ekstrakata, suvi koren Žen-šena, matični mleč. Jedna kutija Macun Kesica sadrži 6 kesica x 7 grama

Koja je istorija Macun Meda

Macun Med Kesice su prirodni afrodizijak i 100% prirodni Turski proizvod, zasnovan na darovima prirode. Macun Med Kesice nude rezultate slične onima hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak Macun Meda proizvoda je epimedijum, biljka koja se naziva na kineskom Iin Iang Huo, tj. biljka koja uravnotežuje Iin i Iang. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava dotok krvi u vaginalna tkiva žena. Ova biljka afrodizijak uzgaja se u mnogim delovima Azije i Evrope.

Šta je Epimedium

Epimedium je endemska lekovita biljka sa juga Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao glavni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije. Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muške impotencije), Macun Med se daje za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama Macun Med obično daje za borbu protiv umora i hipertenzije koji nastaju nakon menopauze.
Ikarin, aktivna komponenta biljke, poboljšava protok krvi u genitalijama i sposobnost erekcije vezanjem enzima SHGB, koji blokira biološku aktivnost testosterona. Jača oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca. Sa teksturom meda i cvetnim medom u svojim komponentama, Epimedium macun je proizvod koji spaja epimedijum sa drugim čudesnim darovima prirode, poput matične mleči, polena, đumbira, ginsenga, make, cimeta i vanile.

Macun Med za muškarce

Macun Med Kesice formulisane su tako da svaki muškarac svoj seksualni život UČINI aktivnijim i živopisnijim. Istovremeno, Macun Med je pouzdan biljni dodatak koji se može sigurno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Čitav biljni ekstrakt Horni Goat Veed čine ekstrakti biljaka koji poseduju sertifikat o analizi kvaliteta.

Koji je sastav Macun Med

Macun Med je poznat već dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih afrodizijačkih lekova. Sadrži ikarin koji opušta mišiće povećanjem nivoa azotnog oksida i samim tim povećava dotok krvi u seksualne organe, kao i libido i seksualnu želju.

Maka koja je poznata i kao peruanski ginseng, je lekovita biljka odličnih afrodizijačkih svojstava. Drevna civilizacija Inka smatrala je Maku svetom biljkom i koristila je za poboljšanje plodnosti i viriliteta. Njena svojstva su: to je veoma moćan afrodizijak i za muškarce i za žene, povećava libido i seksualnu želju, povećava plodnost kod žena i vitalnost kod muškaraca, Funkcioniše u slučajevima erektilne disfunkcije.

Tribulus (Tribulus Terrestris) je moćan medicinski lek, koji povećava testosteron i samim tim povećava libido. Deluje na celo telo štiteći kardiovaskularni sistem i podržava izgradnju mišića tokom vežbanja. Sportisti ga široko konzumiraju, najčešće u obliku dodataka prehrani. U kombinaciji sa Macom i Ginsengom smanjuje erektilnu disfunkciju i istovremeno povećava plodnost kod muškaraca, isto tako povećava koncentraciju hormona kod žena i podiže libido.

Kola vera (Kola orah) sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. Može da stimuliše centralni nervni sistem i uopšte čitavo telo povećavajući budnost. Koristi se uglavnom kao prirodni antidepresiv, dok pokazuje dobre rezultate u slučajevima dijareje i dizenterije.

Ginkgo Biloba deluje kao prirodni afrodizijak, uglavnom poboljšavajući cirkulaciju krvi. Supstance sadržane u Ginkgo Bilobi deluju razređivanjem krvi i dodatno poboljšavaju tonus mišića u zidovima krvnih sudova. Poboljšanje cirkulacije krvi rezultira snabdevanjem krvlju bogatu kiseonikom u svakom većem organu, a posebno u srcu i mozgu. Kod muškaraca, Ginkgo Biloba poboljšava erektilnu funkciju, produžava vreme erekcije i dovodi do intenzivnijih orgazama. Ginkgo Biloba ublažava stres i opušta celo telo.

Alpinia officinarum pripada istoj kategoriji kao đumbir i tradicionalno se koristi u kineskoj i indijskoj medicini i gastronomiji. Pomaže probavi i deluje suprotno od mučnine. Uz to, povećava telesnu temperaturu pomažući cirkulaciju krvi, što dovodi do visokih seksualnih performansi.

Mulberry molasses pokazuje širok spektar korisnih svojstava za ljudsko telo. Tačnije, pomaže u borbi protiv dijabetesa i gojaznosti, istovremeno pomaže pravilno funkcionisanje prostate i pojačava seksualno zdravlje. Ženama nudi olakšanje od menstruacijskih problema. Ublažava glavobolje i smanjuje stres. I konačno, ali ne najmanje bitno, jača imuni sistem, održavanjem nivoa hemoglobina i podsticanjem rasta novih ćelija.

Pčelinji polen je bogat izvor proteina, jer se sastoji od gotovo 40% proteina. Generalno, polen uključuje gotovo sve hranjive materije potrebne ljudskom telu, pa je okarakterisan kao superhrana. Pored toga, polen je 100% prirodni sastojak koji se ne može sintetizovati u laboratoriji.

Matični mleč je verovatno najvredniji pčelinji proizvod i široko se koristi kao dodatak hrani sa brojnim medicinskim svojstvima. Ojačava telo nizom hranljivih, energetskih i metaboličkih prednosti. Matični mleč tonizira celo telo pružajući energiju i podstiče raspoloženje i reguliše pravilno funkcionisanje nervnog sistema. Pored toga, on je moćan afrodizijak jer podstiče cirkulaciju krvi i seksualni nagon kod muškaraca i žena.

Ginseng je jedan od najboljih prirodnih afrodizijaka. Već dugi niz godina ginseng se koristi za eskalaciju seksualne želje i poboljšanje seksualnosti. Prema istraživanjima, ginseng podstiče erekciju kod muškaraca, jer povećava cirkulaciju krvi u muškim genitalijama. Zbog toga se može primeniti u slučajevima erektilne disfunkcije sa neuporedivim rezultatima. Još jedno izuzetno svojstvo ginsenga je povećanje proizvodnje sperme i kao rezultat promocije muške plodnosti. Ginseng utiče i povećava libido takođe kod žena. Kombinacija tri vrste ginsenga (Panak ginseng, Eleutherococcus senticosus, Panak kuinkuefolius) stvara vrhunski afrodizijak.

Đumbir je koren biljke koja se koristi kao začin više od 5.000 godina. Konzumiranje đumbira preporučuje se kao biljni lek, jer rešava veliki broj problema kao što su probava, gubitak energije i razne infekcije. Istovremeno, pokazuje afrodizijačka svojstva i za muškarce i za žene.

Kopriva je nadaleko poznata biljka, uglavnom po svojim lekovitim svojstvima. Osobito je bogata kalcijumom i kalijumom koji presudno doprinose zdravlju kostiju i upravljaju krvnim pritiskom. Sadrži i vitamin C i K, pa podstiče apsorpciju gvožđa i stimuliše nervni sistem. Kopriva pokazuje antimikrobna, protivupalna i antireumatska svojstva. Konzumiranje koprive je jedan od najboljih prirodnih načina lečenja velikog broja ginekoloških problema.

Bundeva – Deluje u slučajevima urinarnih infekcija i u slučajevima infekcija koje su povezane sa stomakom i crevima. Ima diuretička svojstva i pomlađuje kožu.

Vanila je prirodni afrodizijak koji se ističe svojim slatkim ukusom, ali i senzualnim mirisom. Konzumiranje vanile je povoljno jer djeluje na centralni nervni sistem i bori se protiv seksualnog oštećenja. Vanila ublažava emocionalnu napetost, donosi euforiju i smanjuje stres, što podstiče seksualnu funkciju i povećava libido i uživanje.

Zob (Avena sativa) pokazuje antidepresiva, hranjiva, umirujuća i lekovita svojstva. Široko se koristi za obnavljanje i negu nervnog sistema i posebno u slučajevima depresije. Istovremeno, povećava proizvodnju estrogena koji podstiču seksualnu želju.

Cvetni Med je vrsta meda velike hranjive vrednosti, uglavnom zbog toga što sadrži širok izbor različitih supstanci (kalcijum, magnezijum, cink, gvožđe, bakar i dr.). Cvetovi daju prijatan miris, obogaćujući ga supstancama koje podižu seksualni nagon. Cvetni med sadrži bor, koji povećava testosteron i metabolizuje estrogene.

Cimet pokazuje dugu istoriju kao medicinski lek, jer su ga ajurvedska medicina (Indija) i tradicionalna kineska medicina koristile više od 5000 godina. Tačnije, pokazuje iznenađujuća svojstva kod gastrointestinalnih tegoba, koje neguju celo telo. Cimet ima afrodizijačka svojstva zahvaljujući esencijalnom ulju bogatom cimetovim aldehidom. Kod muškaraca inhibira seksualni umor i podstiče seksualni nagon i kod muškaraca i kod žena. I poslednje, ali ne najmanje bitno, promoviše pravilno funkcionisanje ženskog reproduktivnog sistema.

Pakovanje

Macun Med Kesice imaju deklaraciju na kojoj možete jasno da vidite sve sastojke. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Macun smeju da upotrebljavaju žene i muškarci koji su stariji od 18 godina, a imaju probleme sa seksualnom disfunkcijom, samopouzdanjem.
Macun Med Kesice su bezbedne za korišćenje bez obzira na zdravstveno stanje pacijenta. Macun Med nema neželjenih efekata poput zamućenog pogleda, gorušice, zujanja u ušima, crvenila u licu i slično.

Macun Med Kesice Iskustvo

Ja sam Ivan imam 25 godina iz Beograda. Bio sam pun tuge zbog problema u seksualnom životu, ali sam kupio Macun Med Kesice, da vidim da li zaista pomaže kao što sam čuo od drugara. Zbog mojih godina nisam hteo da uzimam neku hemiju nego potpuno prirodan proizvod kao Macun Med, jer verujem prirodi. Već nakon prve upotrebe Macun Med Kesice, shvatio sam da je med zaista delotvoran!
Pijem Macun već 2 meseca i nisam imao ni jednu jedinu nuspojavu.Moja devojka je bila prvo rezervisana a sada i sama uzima ponekad Macun Med. Privukao je prirodan sastav Macun Meda. Oboje verujemo prirodnim proizvodima. Sada je sve u redu sa našim seksualnim akcijama.

Macun Med Iskustvo

Odličan proizvod. Baš onako kako je opisano. Moj muž je imao ogroman problem i nije hteo da uzima propisane lekove zbog neželjenih efekata i hemikalija, pa je bio frustriran. Posle višemesečnog istraživanja konačno smo pronašli ovaj Macun Med bez hemikalija.
Otkako smo isprobali Macun Med Kesice, zadovoljni smo da postoji rešenje u vidu prirodnog proizvoda. Goran Novi Sad.

Macun Med Iskustvo

Ja sam Gojko, imam 60 godina, Stara Pazova. Nekoliko meseci sam pokušavao da rešim problem u seksualnom životu putem raznoraznih lekova i doktora.
Ispostavilo se da mi je ovaj prirodni proizvod Macun Med, Macun Med Kesice pomogle i da nisam bolju stvar mogao da kupim. Redovno konzumiram ovo čudo od meda i nemam nikakve probleme! Moja supruga je isto počela da ga uzima Macun Med i oduševljena je! Ima povećavanu seksualnu želju. Kod mene je sada sve super i postižem normalnu erekciju! Hvala Macun Med!

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
TURSKI MED - MACUN MED KESICE prodaja dostava cena Beograd SrbijaMacun Med Kesice
рсд1,600.00рсд5,300.00Select options
Call Now Button