,

Kamagra Gel Vol 1

rsd1,200.00rsd7,500.00

+ Dostava

KAMAGRA Prodaja – KAMAGRA Gel VOL 1

Kamagra Gel VOL 1 Cena

Kamagra Gel Vol 1 preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. Kamagra Gel inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Kamagra (sa generičkim imenom Sildenafil Citrat), preparat za potenciju, tj za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca.
Da bi Kamagra Gel delovao, potrebno je dovoljno seksualne stimulacije. Takođe morate znati da vreme potrebno za Kamagra gel može da varira u velikoj meri. Nikada ne smete koristiti Kamagra gel više od 1 puta tokom 24 sata. U nekim slučajevima pacijenti počinju osećati efekte već nakon 10 minuta, a u drugim slučajevima to može potrajati.
Kamagra Gel Oral Jelly proizvodi vodeća indijska farmaceutska kuća Ajanta Farma, koja proizvodi skoro 1.600 vrhunskih lekova i prirodnih preparata. Dejstvo Kamagra Gel iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Kamagri je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo.
Zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa. U jednoj kesici Kamagra Gel Oral Jelly preparata, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata.

Kamagra Gel Sastav

Glavni sastojak Kamagra Gel je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra gelu deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.
Kamagra Gel vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva priliv krvi u Vaš polni organ, čime erekcija postaje potpuna. Kamagra gel nije afrodizijak, jer da bi došlo do erekcije, potrebna je stimulacija. Dosta naših korisnika imali su dugotrajnih problema sa impotencijom, ali su uspeli da poboljšaju svoj seksualni život, i da sad uživaju u svakom seksualnom odnosu. Uživajte u sjajnom seksu, uz naše Kamagra preparate! Svi znaju da je Kamagra Gel jedan od najpopularnijih i najefikasnijih proizvoda. Toliko je muškaraca širom sveta Kamagra gel promenila život. Možete poboljšati Vaš kvalitet života i nivo blagostanja.

Kamagra Gel Vol 1 Efekat

Kamagra Gel se uzima 20 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, na usta, sisanjem sadržaja kesice. Savetujemo da se konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo. To je naša preporuka za Vas. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra gela je 100 mg (1 kesica) preparata. Kamagra Gel ima ponekad neželjene efekte i to su su glavobolja, suvoća očiju, crvenilo u licu, zapušen nos i blaga mučnina (ovi efekti povezani su sa dehidratacijom), pa zato samo konzumirajte veće količine vode, koja je najbolja za ovakve situacije. Ali ove nuspojave su jako retke.

Kamagra Gel Oprez

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Kamagra Gel kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Kamagra Gel Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE KAMAGRA proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Kamagra gel čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Kamagra Gel Iskustvo

Ja sam Ivan, imam samo 22 godine i na moju žalost oduvek sam imao problema sa erekcijom, a niko mi nije mogao reći u čemu je moj problem. Bio sam nesrećan i tužan. Moj svet je bio stao, opšta depresija i tuga zbog ljubavnih problema. Na internetu sam slučajno došao do teksta o Kamagra Gel na sajtu Potencija Beograd. Bio sam rezervisan ali kupiću pa šta bude, jer cena Kamagra gela je ok na sajtu Potencija Beograd. Posle prve upotrebe Kamagra gela to se sve sredilo, erekcija je apsolutno normalna i ja sam prvi put srećan i zadovoljan u seksu, čista 10-ka!. Sada uzimam 2-3 puta nedeljno po pola kesice Kamagra Gel pre odnosa jer su efekti tada po mom ličnom sudu najbolji. Sve preporuke za Potenciju Beograd!!

Kamagra Gel Iskustvo

Koliko znam, Kamagra Gel je jedan od najboljih anti-ED opcija koje su dostupne na tržištu. Patio sam od povremene erektilne disfunkcije. Imam samo 34 godine i zahvaljujući Kamagri osećam se kao da imam opet 18 godina. Preporučujem Kamagra gela i Potencija Beograd sajt jer uopšte nisam doživeo nikakve nuspojave.

Kamagra Gel Iskustvo

Kad sam prvi put probao Kamagra Gel, znao sam da to zahteva neku vrstu stimulacije ili verbalnu komunikaciju. Moja supruga je bila u dobrom raspoloženju i imao sam sjajno iskustvo s njom. Kamagra To radi. Pročitao sam neke preglede, neke osnovne informacije o Kamagri, na sajtu Potencija Beograd. Djeluje samo ako postoji nešto zbog čega ćete biti uzbuđeni. Hvala Potencija Beograd!

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra Gel Vol 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Kamagra Prodaja Dostava BeogradKamagra Gel Vol 1
rsd1,200.00rsd7,500.00Odaberite opcije