,

Kamagra Gel Vol 1

рсд1,200.00рсд7,500.00

+ Dostava

KAMAGRA Prodaja – KAMAGRA Gel VOL 1

Šta je Kamagra Gel

Kamagra Gel Vol 1 preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. Kamagra Gel inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Kamagra (sa generičkim imenom Sildenafil Citrat), preparat za potenciju, tj za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca.

Kako deluje Kamagra Gel

Da bi Kamagra Gel delovao, potrebno je dovoljno seksualne stimulacije. Takođe morate znati da vreme potrebno za Kamagra Gel može da varira u velikoj meri. Nikada ne smete koristiti Kamagra Gel više od 1 puta tokom 24 sata. U nekim slučajevima pacijenti počinju osećati efekte već nakon 10 minuta, a u drugim slučajevima to može potrajati.

Ko proizvodi Kamagru

Kamagra Gel Oral Jelly proizvodi vodeća indijska farmaceutska kuća Ajanta Farma, koja proizvodi skoro 1.600 vrhunskih lekova i prirodnih preparata. Dejstvo Kamagra Gel iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Kamagri je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo.

Kamagra Gel sa Hologramom

Zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa. U jednoj kesici Kamagra Gel Oral Jelly preparata, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata.

Kamagra Gel – Sildenafil citrat

Glavni sastojak Kamagra Gel je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra gelu deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.
Kamagra Gel vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva priliv krvi u Vaš polni organ, čime erekcija postaje potpuna. Kamagra gel nije afrodizijak, jer da bi došlo do erekcije, potrebna je stimulacija. Dosta naših korisnika imali su dugotrajnih problema sa impotencijom, ali su uspeli da poboljšaju svoj seksualni život, i da sad uživaju u svakom seksualnom odnosu. Uživajte u sjajnom seksu, uz naše Kamagra preparate! Svi znaju da je Kamagra Gel jedan od najpopularnijih i najefikasnijih proizvoda. Toliko je muškaraca širom sveta Kamagra gel promenila život. Možete poboljšati Vaš kvalitet života i nivo blagostanja.

Kako se dozira Kamagra Gel

Kamagra Gel se uzima 20 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, na usta, sisanjem sadržaja kesice. Savetujemo da se konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo. To je naša preporuka za Vas. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra gela je 100 mg (1 kesica) preparata.

Oprez

Kamagra Gel ima ponekad neželjene efekte i to su su glavobolja, suvoća očiju, crvenilo u licu, zapušen nos i blaga mučnina (ovi efekti povezani su sa dehidratacijom), pa zato samo konzumirajte veće količine vode, koja je najbolja za ovakve situacije. Ali ove nuspojave su jako retke.

Kamagra Gel i Lekovi

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Kamagra Gel kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE KAMAGRA proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Kamagra gel čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju ima 7 kesica.

Kamagra Gel Iskustvo

Ja sam Ivan iz Zemuna, imam samo 22 godine i na moju žalost oduvek sam imao problema sa erekcijom, a niko mi nije mogao reći u čemu je moj problem. Bio sam nesrećan i tužan. Moj svet je bio stao, opšta depresija i tuga zbog ljubavnih problema. Na internetu sam slučajno došao do teksta o Kamagra Gel na sajtu Potencija Beograd. Bio sam rezervisan ali kupiću pa šta bude, jer cena Kamagra gela je ok na sajtu Potencija Beograd. Posle prve upotrebe Kamagra gela to se sve sredilo, erekcija je apsolutno normalna i ja sam prvi put srećan i zadovoljan u seksu, čista 10-ka!. Sada uzimam 2-3 puta nedeljno po pola kesice Kamagra Gel pre odnosa jer su efekti tada po mom ličnom sudu najbolji. Sve preporuke za Potenciju Beograd!!

Kamagra Gel Iskustvo

Koliko znam, Kamagra Gel je jedan od najboljih anti-ED opcija koje su dostupne na tržištu. Patio sam od povremene erektilne disfunkcije. Imam samo 34 godine, živim na Vračaru, i zahvaljujući Kamagri osećam se kao da imam opet 18 godina. Preporučujem Kamagra Gel i ovaj sajt jer uopšte nisam doživeo nikakve nuspojave.

Kamagra Gel Iskustvo

Kad sam prvi put probao Kamagra Gel, znao sam da to zahteva neku vrstu stimulacije ili verbalnu komunikaciju. Moja supruga je bila u dobrom raspoloženju i imao sam sjajno iskustvo s njom. Kamagra radi. Pročitao sam neke preglede, neke osnovne informacije o Kamagri, na sajtu Potencija Beograd. Djeluje samo ako postoji nešto zbog čega ćete biti uzbuđeni. Hvala! Ivan, Miljakovac.

Prodaja KAMAGRE i dikretna dostava u najkraćem roku; Beograd, Banjica, Banovo brdo, Barajevo, Bele Vode, Beograd Centar, Auto Komanda, Braće Jerković, Cerak, Čukarica, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Filmski grad, Julino brdo, Kaluđerica, Kanarevo brdo, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Makiš, Mali Mokri Lug, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Palilula, Petlovo brdo, Rakovica, Resnik, Savski Venac, Senjak, Skojevsko naselje, Sremčica, Stari Grad, Surčin, Veliki Mokri Lug, Vidikovac, Višnjička Banja, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Železnik, Zemun, Zvezdara i širom Srbije.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Shopping Basket
Kamagra Prodaja Dostava BeogradKamagra Gel Vol 1
рсд1,200.00рсд7,500.00Select options
Call Now Button