Macun Med 243g

рсд2,700.00

+ Dostava

Macun Med Crveni 243g

Macun Med Crveni 243g

Macun Med 243g je provereni prirodni proizvod koji jača libido, podstiče jači protok krvi. Macun Med sastoji se od glukoznog sirupa, crnog duda, cvetnog meda, najrazličitijih organskih ekstrakata, suvog korena Žen-šena, matičnog mleča.

Macun Med Opis

Macun Med, prirodni afrodizijak 100% prirodni Turski proizvod, zasnovan na darovima prirode 100% Original Macun Med. Nudi rezultate slične onima hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak Macun Med je Epimedijum, tj. biljka koja uravnotežuje Iin i Iang. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava dotok krvi u vaginalna tkiva žena.
Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muške impotencije), Macun Med se daje za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama Macun Med obično daje za borbu protiv umora i hipertenzije koji nastaju nakon menopauze.
Sa teksturom meda i cvetnim medom u svojim komponentama, Macun Med je proizvod koji spaja epimedijum sa drugim čudesnim darovima prirode, poput matične mleči, polena, đumbira, ginsenga, make, cimeta i vanile. Kašika gorko-slatkog ukusa opet pretvara seks u užitak.

Za ZDRAVLJE jedna kašika Macun Meda!

Macun Med Sastav

Macun Med je poznat već dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih afrodizijačkih preparata za potenciju. Sadrži ikarrin koji opušta mišiće povećanjem nivoa azotnog oksida i samim tim povećava dotok krvi u seksualne organe, kao i libido i seksualnu želju.

Maka koja je poznata i kao peruanski ginseng, je lekovita biljka odličnih afrodizijačkih svojstava. Zaista, drevna civilizacija Inka smatrala je maku svetom biljkom i koristila je za poboljšanje plodnosti.

Tribulus (Tribulus Terrestris) je moćan medicinski lek, koji povećava testosteron i samim tim povećava libido. Djeluje na celo telo štiteći kardiovaskularni sistem i podržava izgradnju mišića tokom vežbanja.

Kola vera (Kola orah) sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. Može da stimuliše centralni nervni sistem i uopšte čitavo telo povećavajući budnost.

Ginkgo Biloba deluje kao prirodni afrodizijak, uglavnom poboljšavajući cirkulaciju krvi. Supstance sadržane u Ginkgo Bilobi deluju razređivanjem krvi i dodatno poboljšavaju tonus mišića u zidovima krvnih sudova.

Alpinia officinarum pripada istoj kategoriji kao đumbir i tradicionalno se koristi u kineskoj i indijskoj medicini i gastronomiji.

Mulberry molasses pokazuje širok spektar korisnih svojstava za ljudsko telo. Tačnije, pomaže u borbi protiv dijabetesa i gojaznosti, istovremeno pomaže pravilno funkcionisanje prostate i pojačava seksualno zdravlje. Ženama nudi olakšanje od menstruacijskih problema.

Pčelinji polen je bogat izvor proteina, jer se sastoji od gotovo 40% proteina.

Matični mleč je verovatno najvredniji pčelinji proizvod i široko se koristi kao dodatak hrani sa brojnim medicinskim svojstvima. Ojačava telo nizom hranljivih, energetskih i metaboličkih prednosti.

Ginseng je jedan od najboljih prirodnih afrodizijaka. Već dugi niz godina ginseng se koristi za eskalaciju seksualne želje i poboljšanje seksualnosti.

Đumbir je koren biljke koja se koristi kao začin više od 5.000 godina. Konzumiranje đumbira preporučuje se kao biljni lek, jer rešava veliki broj problema kao što su probava, gubitak energije i razne infekcije. Istovremeno, pokazuje afrodizijačka svojstva i za muškarce i za žene.

Kopriva je nadaleko poznata biljka, uglavnom po svojim lekovitim svojstvima. Kopriva je bogata kalcijumom i kalijumom koji presudno doprinose zdravlju kostiju i upravljaju krvnim pritiskom.

Bundeva (Curcurbita sp.) u slučajevima urinarnih infekcija i u slučajevima infekcija koje su povezane sa stomakom i crevima. Ima diuretička svojstva i pomlađuje kožu.

Vanila je prirodni afrodizijak koji se ističe svojim slatkim ukusom, ali i senzualnim mirisom. Vanila povoljno deluje na centralni nervni sistem.

Zob (Avena sativa) pokazuje antidepresiva, hranjiva, umirujuća i lekovita svojstva.

Cvetni med je vrsta meda velike hranjive vrednosti, uglavnom zbog toga što sadrži širok izbor različitih supstanci (kalcijum, magnezijum, cink, gvožđe, bakar i dr.).

Cimet pokazuje dugu istoriju kao medicinski lek, jer su ga ajurvedska medicina (Indija) i tradicionalna kineska medicina koristile više od 5000 godina.

Macun Med Upotreba
Preporučuje se upotreba jedne kafene kašike Macun Meda. Pre upotrebe dobro izmešajte Macun Med. Nakon 20-30 minuta upotrebe počećete da vidite efekte.

Macun Med – Bezbedan preparat za potenciju, za korišćenje, bez obzira na zdravstveno stanje pacijenta.
Macun Med preparat za potenciju, nema neželjenih efekata poput zamućenog pogleda, gorušice, zujanja u ušima, crvenila u licu i slično.
Za ZDRAVLJE jedna kašika Macun Meda

Shopping Basket
Macun Med Crveni 243g prodaja cena Beograd SrbijaMacun Med 243g
рсд2,700.00
Call Now Button