Macun BIG Krema

рсд2,500.00рсд9,375.00

+ Dostava

MACUN BIG KREMA

Macun BIG Krema

Macun BIG krema za muškarce je zapravo krema za potenciju i ispovremeno krema za povećanje polnog organa. Ovom Macun BIG kremom za muškarce postignuto je da se reše dva problema jednim proizvodom, što nam je i bio cilj. Redovnom upotrebom Macun BIG kreme za muškarce, imaćete bolju potenciju u svakom trenutku a doći će i do povećanja polnog organa.

Macun BIG krema Upotreba

Macun BIG krema za povećanje penisa koja je ujedno i krema za jaču erekciju poboljšaće seksualni život. Prednost ove Macun BIG krema za potenciju i jeste u tome što je mažete terapijski, ujutru i veče, a ona ispoljava svoje dejstvo u trenutku kada Vam je to najpotrebnije. Macun BIG kremu mazati 2 puta dnevno, ujutro i uveče, istisnuti na ruku 6-10 puta kremaste mase iz bočice i utrljavati pola minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću. Macun BIG krema je na prirodnoj bazi,ali se preporučuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe moze se upotrebljavati 1 dnevno.

Macun BIG krema Sporedni efekti

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišcenja Macun BIG kreme. Macun BIG krema za potenciju je samo za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Macun BIG krema je SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU.

Macun BIG kreme Kontraindikacije

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun BIG krema Čuvanje

Čuvati Macun BIG kremu na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN BIG KREMA prodaja dostava cena Beograd SrbijaMacun BIG Krema
рсд2,500.00рсд9,375.00Select options
Call Now Button