Turski Med 43gr

рсд1,600.00рсд3,400.00

+ Dostava

MACUN MED 43gr

Šta je Turski Med 43gr

Turski Med je savršena receptura preparata koji potiče vekovima unazad. Turski Med je mešavina organskog lekovitog bilja i meda čini da ovaj MED postane neverovatno snažan za potenciju, ali istovremeno i fantastičan afrodizijak koji će vašu seksualnu želju dovesti do vrhunca.

Turski Med je Unisex

Turski Med mogu da koriste i žene.
Pojačava ženama njihov libido. Vaša želja postaće mnogo intenzivnija, a svaki naredni seksualni odnos biće bolji, lepši i duži. Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo.
Ženama se obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.
Samo pola sata pre odnosa je dovoljno da upotrebite Turski Med i narednih 24 sata ćete osetiti prirodan efekat ovog afrodizijaka.

Turski Med za Potenciju

Turski Med formulisan je tako da svaki muškarac ili zena svoj seksualni život ucini aktivnijim i živopisnijim. Istovremeno, Turski Med je pouzdan biljni dodatak koji se može sigurno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija).
Turski Med ili MACUN MED je Originalno biljno sredstvo za potenciju na bazi meda, koje nema nikakve neželjene efekte.

Pakovanje

Jedini originalni Turski Med za potenciju.
Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Turski Med čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitio od vlage. Turski med, odličan afrodizijak za muškarce i žene.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN MED 43 grama prodaja cena Beograd Srbija dostavaTurski Med 43gr
рсд1,600.00рсд3,400.00Select options
Call Now Button