...
, ,

Super Vikalis VX 80mg

rsd1,700.00rsd4,700.00

+ Dostava

SUPER VIKALIS VX 80mg

Super Vikalis VX Prodaja

Super Vikalis VX je najbolji lek za potenciju i preranu ejakulaciju a koji nudi pouzdano rešenje koje će rešiti Vaš problem svaki put. Super Vikalis VX su jedan od najpopularnijih i najboljih preparata za potenciju u borbi protiv navedenih stanja a samo jedna tableta sadrži 20mg dapoksetina kao i 60mg tadalafila. Pakovanje Super Vikalis VX tableta sadrži 10 tableta (10×20+60 mg).

Super Vikalis VX Opis

Super Vikalis VX je lek koji stimuliše protok krvi kroz genitalno područje muškarca i na taj način podstiče stvaranje kvalitetne erekcije koja može da traje satima. Usled pojačanog krvotoka, dapoksetin, koji je inhibitor serotonina sa kratkim delovanjem, u isto vreme opušta mišić. Kao veoma efikasan Super Vikalis VX se pokazao i kod pacijenata koji boluju od uvećane prostate.

Super Vikalis VX Doziranje

Super Vikalis VX je namenjen za oralnu upotrebu. Konzumira se oralno, uz veću čašu vode. Efekti delovanja Super Vikalis VX se mogu već osetiti nakon 20 minuta, dok se vrhunac delovanja oseća nakon 60 minuta od momenta konzumacije. Super Vikalis VX deluje najčešće 36 sati, ukoliko se konzumira sa vodom.

Super Vikalis VX Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Super Vikalis VX nije lek koji se preporučuje svima. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Super Vikalis VX Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE preparate za potenciju.
Rok upotrebe Super Vikalis VX je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Vikalis VX 80mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Super Vikalis VX prodaja dostava cena Beograd SrbijaSuper Vikalis VX 80mg
rsd1,700.00rsd4,700.00Odaberite opcije
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.