, ,

Super Vikalis VX 80mg

рсд1,700.00рсд4,700.00

+ Dostava

SUPER VIKALIS VX 80mg

Šta je Super Vikalis VX

Super Vikalis VX je najbolji lek za potenciju i preranu ejakulaciju a koji nudi pouzdano rešenje koje će rešiti Vaš problem svaki put. Super Vikalis VX su jedan od najpopularnijih i najboljih preparata za potenciju u borbi protiv navedenih stanja a samo jedna tableta sadrži 20mg dapoksetina kao i 60mg tadalafila. Pakovanje Super Vikalis VX tableta sadrži 10 tableta (10×20+60 mg).

Kako deluje Super Vikalis

Super Vikalis VX je lek koji stimuliše protok krvi kroz genitalno područje muškarca i na taj način podstiče stvaranje kvalitetne erekcije koja može da traje satima. Usled pojačanog krvotoka, dapoksetin, koji je inhibitor serotonina sa kratkim delovanjem, u isto vreme opušta mišić. Kao veoma efikasan Super Vikalis VX se pokazao i kod pacijenata koji boluju od uvećane prostate.

Doziranje

Super Vikalis VX je namenjen za oralnu upotrebu. Konzumira se oralno, uz veću čašu vode. Efekti delovanja Super Vikalis VX se mogu već osetiti nakon 20 minuta, dok se vrhunac delovanja oseća nakon 60 minuta od momenta konzumacije. Super Vikalis VX deluje najčešće 36 sati, ukoliko se konzumira sa vodom.

Oprez pri upotrebi

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Super Vikalis VX nije lek koji se preporučuje svima. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Pakovanje

Rok upotrebe Super Vikalis VX – 10 TABLETA, je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.
Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
Super Vikalis VX prodaja dostava cena Beograd SrbijaSuper Vikalis VX 80mg
рсд1,700.00рсд4,700.00Select options
Call Now Button