Macun Hot Gel 50ml

рсд2,800.00рсд10,500.00

+ Dostava

Macun Hot Gel 50ml

MACUN HOT GEL 50ml za žene Prodaja/h2>
Macun Hot Gel za žene – gel za potenciju žena (30-40 upotreba, 50 ml), Gejša gel za baš brz nadražaj kod žena, brže završavaju sa moćnim osecajem. Mogu ga čak koristiti i muskarci radi boljeg nadražaja. Macun hot gel-gel za stimulaciju žena (sastojci)vam može pomoći da poboljšate nadražaj, stimulišete intimnu regiju i pojačate seksualnu moc. Kao i muškarcima, i ženama su potrebna određena sredstva sa stimulaciju i jači nadražaj. Nisu samo muškarci ti kojima su potrebni preparati za potenciju. I žene žele da uživaju u seksu i doživljavaju vrhunce o kojima se priča.

Macun Hot Gel 50ml Upotreba

Preporučeno doziranje Macun hot gela i vreme upotrebe je po potrebi(5-8 istiskanja), može se čak upotrebljavati i vise puta za redom. Macun hot gela za potenciju žena se maže laganim pokretima na intimnu regiju,na vrh vagine po celoj vagini i dobijate topao peckajući osećaj tokom korisćenja.

Macun Hot Gel Sporedni efekti

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni neželjeni efekti Macun hot gela prilikom korisćenja. Samo za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata.

Macun Hot Gel Oprez

Oprez – 7 dana pred menstrualni ciklus može doći do blagog peckanja pri upotrebi Macun hot gela zbog njegove Ph vrednosti. Najjače dejstvo se ispoljava u periodu ovulacije. Macun hot gel je gel za jači libido kod žena, gel za stimulaciju žena koji vraća želju za seksom.
Takođe on je i gel za jači nadražaj, odnosno gel za pojačavanje nadražaja žena. Macun hot gel izrađen je od potpuno prirodnih proizvoda.
Macun hot gel odmah posle mazanja pojačava mikrocirkulaciju vaginalne regije, pojačava toplotu te samim tim želja za seksom postaje jača i intenzivnija. Takođe, ovaj gel za jači nadražaj žena pojačava intenzitet vrhunca, tj. orgazma kod žena.
Proizvod Macun hot gel ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun Hot Gel Čuvanje

Čuvati Macun hot gel na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
Macun Hot GEL 50ml za žene Prodaja Dostava CenaMacun Hot Gel 50ml
рсд2,800.00рсд10,500.00Select options
Call Now Button