Macun Gel za Muškarce

рсд3,600.00рсд13,500.00

+ Dostava

MACUN GEL za Muškarce

Macun Gel za Muškarce Prodaja

Najbolja upotreba Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba, 50 ml):
Prva 3 dana mazati ujutro i uveče po 6 istiskanja iz bočice i utrljati na telo organa dok se ne osuši,od 4-tog dana mazati 1 dnevno 8-10 istiskanja u popodnevnim ili večernjim satima. Macun gel za muškarce je gel za potenciju i gel za duži odnos u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove na intimnom vešu.

Macun gel za Muškarce Upotreba

Preporučeni način upotrebe Macun gela za muškarce je po potrebi a može i više puta dnevno ili vise puta za redom, istisnuti na ruku 4-6 puta gel mase iz bočice i utrljavati 30-60 sekundi laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću. Dejstvo Macun gela za muškarce krece nakon 2-5 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutro po budjenju. Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja Macun gela za muškarce, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun gela za muškarce je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.

Macun gel za Muškarce Efekti

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišcenja Macun gela za muškarce. Macun gel za muškarce je gel za potenciju i gel za duži odnos, samo za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Macun gela za muškarce je SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU.

Macun gela za Muškarce Kontraindikacije

Proizvod Macun gel za muškarce ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun gel za Muškarce Čuvanje

Čuvati Macun gel za muškarce na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN GEL za muškarce prodaja dostava cena Beograd SrbijaMacun Gel za Muškarce
рсд3,600.00рсд13,500.00Select options
Call Now Button