,

Kamagra Gel Vol 2

rsd1,200.00rsd7,500.00

+ Dostava

Kamagra Gel Vol 2 Prodaja

Kamagra Gel Vol 2

Kamagra Gel Vol 2 sa generičkim imenom Sildenafil Citrat, preparat za potenciju, tj za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Kamagra Oral Jelly, Kamagra Gel je najkvalitetniji i najprodavaniji proizvod za poboljšanje potencije na tržištu u Srbiji. Kamagra Gel Vol 2 nije afrodizijak, nego preparat za potenciju koji poboljšava erektilnu disfunkciju.

Kamagra Gel Vol 2 Opis

Preporučena doza Kamagra Gel Vol 2 je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.
Način primene Kamagra Gel Vol 2: kesice su namenjene za peroralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije.

Prodajemo Kamagra Gel Vol 2 originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa. U jednoj kesici Kamagra Gel Vol 2, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata.

Kamagra Gel Vol 2 Sastav

Glavni sastojak Kamagra Gel Vol 2 je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagri deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.
Uživajte u sjajnom seksu! Toliko je muškaraca širom sveta uz Kamagru promenila život.

Kamagra Gel Vol 2 Doza

Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gel Vol 2 je 100 mg (1 kesica) preparata. Podnošjivost Kamagra gela je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena.
Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis.

Kamagra Gel Vol 2 Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru.
Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Kamagra Gel Vol 2 kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane. Vaša Potencija Beograd brine o Vama.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.
Kamagra Gel Vol 2 čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra Gel Vol 2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Kamagra Gel Vol 2 Prodaja Dostava Beograd SrbijaKamagra Gel Vol 2
rsd1,200.00rsd7,500.00Odaberite opcije