...
,

Sextreme Red Force 150 mg

rsd1,700.00

+ Dostava

Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force 150 mg Prodaja

Sextreme Red Force 150 mg (Sildenafil citrat) vredan je i često korišćen preparat za potenciju. Koristi se za lečenje problema impotencije i erektilne disfunkcije. Sextreme Red Force sadrži supstancu Sildenafil Citrate koja veoma dobro stimulise cirkulaciju krvi i tako pomaže da se brzo i lako postiže kvalitetna erekcija.

Sextreme Red Force 150 mg

Kao i drugi preparati za potenciju Sextreme Red Force, deluje tako što povećava protok krvi kroz telo. Aktivna supstanca koju Sextreme Red Force sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg.

Sextreme Red Force 150 mg Doziranje

Sextreme Red Force 150 mg preparat za potenciju koji se uzima oralnim putem. Tabletu treba popiti sa malom količinom vode. Od trenutka uzimanja tablete, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Sextreme Red Force 150 mg Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.
Shree Venkatesh International Limited se bavi svim tipovima izvoza generičkih lekova, farmaceutskih preparata i lekova na veliko, iz Indije, bazirana u Gujaratu.

Sextreme Red Force 150 mg

Rok upotrebe Sextreme Red Force 150 mg je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +. Tablete čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sextreme Red Force 150 mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Sextreme Red Force 150 mg Prodaja DostavaSextreme Red Force 150 mg
rsd1,700.00
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.