, ,

Tiger king pilule

рсд2,200.00

+ Dostava

Tiger king pilule

Šta su Tiger king pilule

Tiger king pilule za potenciju za poboljšanje seksualnih odnosa. Tiger king pilula je nastala iz tradicionalne kineske medicine.
Tiger king je seksualna formula koja kombinuje drevnu kinesku medicinu u cilju produženja seksualne izdržljivosti, performansi i zadovoljstva.

Koji je sastav Tiger king

Sastojci su prirodni: Ginseng, Velvet Antler, Cynomorium Sougaricam, Wolf-Bery Extract, Shark Cartlge, Cordy Sinensis i 26 kineskih tracicionalnih ekstrata Tiger pilula nema štetnih nuspojava i njena redovna upotreba može da poboljša celokupno zdravlje. Efekti Tiger king pilule traju do 72 sata!

Oprez

Pred konzumaciju preparata za potenciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja Tiger kinga.

Pakovanje

Rok upotrebe Tiger king je označen na originalnom pakovanju. Tiger king pilule čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitile od vlage.

Shopping Basket
Tiger king pilule prodaja cena dostava Beograd SrbijaTiger king pilule
рсд2,200.00
Call Now Button