,

P-Force fort

рсд1,600.00рсд3,900.00

+ Dostava

P-Force fort

P-Force fort Prodaja

P-Force fort preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, i produžetak sex odnosa. Značajno odlaže ejakulaciju.
P-Force fort je namenjen odraslim muškarcima koji pate od hronične erektilne disfunkcije a gde je 150 mg sildenafila sigurna doza za postizanje erekcije. Sastav jedne tablete je P-Force fort 150mg sildenafil citrata koji djeluje tako da inhibira enzim poznat kao GMP koji podstiče dotok krvi u muške genitalije. Putem ove inhibicije, bolji dovod krvi vodi do nastanka i održanja stabilne erekcije. Dejstvo tablete je takvo da je najobičnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek počeo da deluje.Uživajte u sjajnom seksu, uz naše preparate na sajtu Potencija Beograd!!

P-Force fort Upotreba

P-Force fort se konzumira 30 minuta pred početak odnosa, a deluje do 8 sati. P-Force fort je najbolje konzumirati na prazan stomak ili posle lakog obroka. P-Force izbegavati posle obimnog jela, jer se produžava vremenski period potreban za početak dejstva.

P-Force fort Oprez

Preporučena dnevna doza P-Force fort je 150 mg ili jedna tableta. Preparat je namenjen za oralnu upotrebu i konzumira se sa vodom. Podnošljivost sildenafil preparata je dobra. Moguće je prilikom predoziranja da dođe do glavobolje, crvenila, zamućenog vida. Zato ne bi trebalo preterivati sa upotrebom.
Prilikom započinjanja terapije lečenja erektilne disfunkcije sa P FORCE tabletama obavezno obavestite svog lekara ako slučajno već uzimate tablete namenjene za lečenje angine pektoris. U slučaju predoziranja P-Force fort i pojave neželjenih efekata obavezno izbegavajte upravljanje motornim vozilom ili radom sa mašinama koje mogu da nanesu povrede.

P-Force fort Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. P-Force fort čuvajte u originalnom pakovanju.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
P-Force fort Prodaja Beograd Srbija CenaP-Force fort
рсд1,600.00рсд3,900.00Select options
Call Now Button