, ,

Cobra (Kobra)

рсд1,000.00рсд2,900.00

+ Dostava

Kobra Cobra tablete 120 mg

Šta su Kobra Cobra tablete

Kobra-Cobra 120 mg za potenciju su tablete na bazi Sildenafila, namenjene muškarcima koji žele da imaju znatno čvršću erekciju. Cobra tablete mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo.
Kobra-Cobra tablete za potenciju deluju tako što dovode do povećane prokrvljenosti. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odliv krvi (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje.
Pakovanje Kobra-Cobra tableta sadrži 5 tablete (5×120 mg).

Kako dozirati Kobra

Kobra tableta preparat za potenciju, uzima se 30-60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 8 sati. Preporučena doza je jedna tableta (120 mg), 30-60 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je jedna tableta.

Oprez

Pred konzumaciju Kobra tableta za potenciju, savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Pakovanje

Rok upotrebe Kobra tableta je označen na originalnom pakovanju.
Kobru čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se zaštitile od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Shopping Basket
Kobra Cobra tablete 120 mg Beograd prodaja dostava cenaCobra (Kobra)
рсд1,000.00рсд2,900.00Select options
Call Now Button