Black Widow kapi

rsd1,500.00rsd4,200.00

+ Dostava

Black Widow kapi

Black Widow kapi Prodaja

Black Widow kapi preparat za potenciju, bazirane na prirodnim sastojcima koje ne mogu da izazovu posledice niti nuspojave, čak ni nakon dugotrajne upotrebe. Black Widow kapi, najbolji afrodizijak za žene koji podstiče seksualnu želju kod pripadnica lepšeg pola.

Black Widow kapi Sastav

Black Widow kapi sadrži formulu koja omogućava da se podigne nivo ženskih hormona u organizmu. Aktivni sastojci pojačavaju seksualnu želju kod žena, povećavaju vaginalnu vlažnost. Black widow kapi su zamena za Špansu mušicu, koje su trenutno najpoznatiji proizvodi za seksualnu stimulaciju žena u Srbiji i Beogradu.

Black Widow kapi Doziranje

Pola bočice tečnosti Black Widow kapi (2,5ml) se koristi za jednu upotrebu. Bočica Black Widow kapi su namenjene za dva konzumiranja. Sadrzaj od 2,5ml sipati u vodu, sok, bilo koje bezalkoholno ili alkoholno pice, ili pomešati sa hranom. Dejstvo počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati.

Black Widow kapi Oprez

Pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju, Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Black Widow kapi namenjene su osobama ženskog pola, starijim od 18 godina. Ne koristiti Black Widow kapi za vreme trudnoće ili dojenja.

Black Widow kapi Pakovanje

Rok upotrebe Black Widow kapi je označen na originalnom pakovanju. Black Widow kapi bočicu, čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Black Widow kapi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Black Widow kapi prodaja dostava cenaBlack Widow kapi
rsd1,500.00rsd4,200.00Odaberite opcije