Siberian Ginseng Extract

рсд1,400.00

+ Dostava

Siberian Ginseng Extract

Siberian Ginseng Extract Prodaja

Redovna upotreba Siberian Ginseng pomaže u:

– Zaštita ćelija od oksidativnog stresa i pojave abnormalnog metabolizma (ima i antikancerogeno dejstvo);
– Pomaže u poboljšanoj regulaciji šećera u krvi;
Pomaže u poboljšanju zdravlja i održavanju imuniteta i poboljšanju energije kod hroničnog umora, hroničnih upala i u lečenju malignih bolesti (operacije raka i/ili hemoterapija);
– Pomaže u održavanju zdravlja i funkcije mozga (poboljšava pamćenje, koncentraciju i raspoloženje);
– Pomaže u obnavljanju i regulaciji erektilne funkcije (potencije) kod muškaraca, štiteći ćelije krvnih sudova i poboljšavajući protok krvi u muškim reproduktivnim organima.

Siberian Ginseng Extract Opis

Siberian Ginseng Sastav: Ekstrakt sibirskog ginsenga (Acanthopanak senticosus (Rupr. & Makim.)Harms), 440mg po kapsuli (sadrži eleuterozide / sadrži eleuterozidet 0,82% (3,6mg) Dodatni sastojci: maltodekstrin, karboksimetil celuloza.

Namena Siberian Ginseng: Žene i muškarci stariji od 18 godina
Način delovanja Siberian Ginseng: Preparat je namenjen osobama kojima je potrebna antioksidativna podrška i poboljšanje metabolizma, energetskog nivoa i vitalnosti.

Siberian Ginseng Extract Upotreba

Siberian Ginseng se često naziva „adaptogen“. Ovo je nemedicinski termin koji se koristi za opisivanje supstanci koje navodno mogu ojačati telo i povećati opštu otpornost na svakodnevni stres.

Osim što se koristi kao adaptogen, Siberian Ginseng se koristi za stanja srca i krvnih sudova kao što su visok krvni pritisak, nizak krvni pritisak, otvrdnuće arterija (ateroskleroza) i reumatske bolesti srca.

Siberian Ginseng se koristi za bolesti bubrega, Alchajmerovu bolest, poremećaj pažnje i hiperaktivnosti (ADHD), sindrom hroničnog umora, dijabetes, visok holesterol, poboljšanje gubitka osećaja u ekstremitetima (periferna neuropatija), fibromialgiju, reumatoidni artritis, smanjenje efekata mamurluk, grip, prehlada, hronični bronhitis i tuberkuloza.

Način upotrebe Siberian Ginseng: Uzimati 1 kapsulu dnevno, ½ – 1 sat pre obroka.
Pakovanje Siberian Ginseng: 30 kapsula, plastično pakovanje.

Proizvođač; NATURA THERAPY

Shopping Basket
Siberian Ginseng Extract prodaja cena dostava Beograd SrbijaSiberian Ginseng Extract
рсд1,400.00
Call Now Button