Pulmo Complex

рсд1,800.00

+ Dostava

PULMO Complex

PULMO Complex Prodaja

PULMO Kompleks je dodatak ishrani koji sadrži prirodne biljne ekstrakte kore bora i peperminta, kurkumin, beta-karoten, bioflavonoide.

PULMO Kompleks je dodatak ishrani koji sadrži prirodne biljne ekstrakte borove kore i nane, kurkumin, beta-karoten, bioflavonoide i druge fitoelemente sa antiinflamatornim, antioksidativnim i imunomodulatornim svojstvima.

PULMO Complex Upotreba

Redovna upotreba PULMO Kompleks obezbeđuje:

PULMO Kompleks jaki antioksidansi kao što su beta-karoten, citrusni bioflavonoidi, fikocijanin i drugi koji su važni za sprečavanje oštećenja ćelijama pluća i respiratornog sistema u celini od strane slobodnih radikala (toksini iz cigareta, vazduha ili citokina);

kurkumin sa klinički dokazanim antiinflamatornim dejstvom koji može pomoći u smirivanju zapaljenja pluća i respiratornih organa;

– jedinstveni bioaktivni molekuli iz ekstrakta bora i peperminta koji u naučnim istraživanjima pokazuju sposobnost sprečavanja stvaranja fibroznog tkiva u plućima.

PULMO kompleks Namena

PULMO Kompleks namenjen je svim osobama koje puše cigarete, svim osobama sa akutnim ili hroničnim tegobama, infekcijama i upalama organa za disanje (respiratornog sistema) kao što su bronhitis, bronhopneumonija, HOBP (hronična opstruktivna bolest pluća), astma i dr.

Pakovanje PULMO Kompleksa: 30 kapsula, plastično pakovanje.
Doziranje i način upotrebe PULMO Kompleksa: 1 do 2 kapsule, jednom ili dva puta dnevno sa vodom posle obroka.

Proizvođač; NATURA THERAPY

Shopping Basket
PULMO Complex prodaja cena Beograd SrbijaPulmo Complex
рсд1,800.00
Call Now Button