Poppers Rush Prodaja

rsd2,000.00

+ Dostava

Poppers Rush

Poppers Rush Cena

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata.

Poppers Rush Opis

Popers Rush povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers Rush daje lepu i toplu senzaciju. Popers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Popers Rush opušta mišiće u celom telu, vaginalni i analni, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppers Rush mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

Poppers Rush Doziranje

Poppers Rush se inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Poppers rush, koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Rush Oprez

Pred konzumaciju Poppers Rush savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Rush Pakovanje

Bociča Poppers Rush sadrzi 9 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi cim se otvori. Rok upotrebe Poppers rush je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Poppers Rush Prodaja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Poppers Rush Prodaja DostavaPoppers Rush Prodaja
rsd2,000.00