Poppers Blue Boy

рсд3,000.00

+ Dostava

Poppers Blue Boy

Poppers Blue Boy Prodaja

Poppers Blue Boy je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Blue Boy, koristi se za povećavanje seksualne želje. Original Poppers Blue Boy koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers Blue Boy Beograd

Poppers Blue Boy povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers daje lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers Blue Boy Doziranje

Poppers Blue Boy inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers Blue Boy Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Blue Boy

Bociča Poppers Blue Boy sadrzi 24 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.

Shopping Basket
Poppers Blue Boy Prodaja DostavaPoppers Blue Boy
рсд3,000.00
Call Now Button