Poppers Amsterdam

рсд2,700.00

+ Dostava

Poppers Amsterdam

Poppers Amsterdam Cena

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Amsterdam, koristi se za povećavanje seksualne želje. Original poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Poppers Amsterdam idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers Amsterdam

Poppers Amsterdam povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers daje lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Poppers Amsterdam opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

Poppers Amsterdam Doziranje

Poppers Amsterdam inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers Amsterdam Oprez

Pred konzumaciju Poppers Amsterdam savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Amsterdam

Bociča Poppers Amsterdam sadrzi 24 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori.
Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.

Shopping Basket
Poppers Amsterdam Prodaja Cena Beograd SrbijaPoppers Amsterdam
рсд2,700.00
Call Now Button