MACUN Zglobfix Prodaja

рсд1,300.00рсд10,500.00

+ Dostava

MACUN Zglobfix

MACUN Zglobfix

Macun Zglobfix NOVI PROIZVOD za regeneraciju hrskavice – gel krema koja deluje brzo i smanjuje bolove u zglobovima, regeneriše hrskavicu, poboljšava pokretljivost. Macun Zglobfix smanjuje upalu tetiva, mišića i ligamenata. Ubrzava cirkulaciju i smanjuje oticanje. Smiruje ligamente i tetive, a opušta mišiće. Olakšava bolove kod artritisa, reume, išijasa. Ublažava sve vrste bolova u mišićima, zglobovima, nogama, leđima i krstima.

MACUN Zglobfix Opis

Macun Zglobfix za regeneraciju hrskavice je gel za zglobove, ligament, kukove, kolena, laktove, kičmu, vrat i sve ostale zglobove. U jako kratkom vremenskom periodu, primenom prema uputstvu, ovaj prirodni gel krem daje željene rezultate. Deluju umirujuće, antiseptički, antireumatski, antiupalno.

MACUN Zglobfix Upotreba

Macun Zglobfix gel kremu utrljajte lagano kružnim pokretima par minuta na bolno ili otečeno mesto. Dva do pet puta dnevno naneti Macun Zglobfix kremu na kožu u tankom sloju na bolnoj regiji i nežno utrljati kružnim pokretima rukom. Izbegavati kontakt sa sluzokožama. Ukoliko preparat dospe u kontakt sa sluzokožom dobro isprati hladnom vodom.

MACUN Zglobfix Sastav

KEDAR – Juniperus virginiana (Cedar) wood essentil oil deluje umirujuće, antiseptički i antireumatski.
GLUKOZAMIN i MSM deluju udruženo i povećavaju gipkost i pokretljivost zglobova, uklanjaju umor, otoke i bolove u mišićima.
TIMIJAN efikasno ublažava bolove u kostima, zglobovima, mišićima. Za razliku od konvencionalnih lekova, ne uzrokuje nuspojave. Balzam od timjana poboljšava cirkulaciju i dotok krvi.
KARANFILIĆ je odličan antiseptik koji se tradicionalno koristi protiv upala i bolova.
KURKUMA svoja lekovita svojstva plasira preko kurkumina, aktivnog sastojka ove biljke, koji ima snažno antiupalno, antibakterijsko i antivirusno dejstvo.
LAVANDA, njeno eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost.
MENTOL prirodni ima antiseptičko dejstvo i time ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mjesta.
KAMFOR ima lokalni anestetički i antimikrobni efekat, koristi se za smanjenje otoka i upala, a pokazao se kao delotvoran kod bolnih promena mišića i zglobova kao i kod reumatskih bolova.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Čuvati MACUN Zglobfix na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Ojačajte i regenerišite svoju hrskavicu, podmladite svoj zglobno koštani sistem, povećajte elastičnost svojih ligamenata i otklonite bolove.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 5 Kutija

MILILITRI

225ml, 50ml

Shopping Basket
MACUN Zglobfix Prodaja Dostava CenaMACUN Zglobfix Prodaja
рсд1,300.00рсд10,500.00Select options
Call Now Button