MACUN Vonjfix Prodaja

рсд2,000.00рсд7,000.00

+ Dostava

MACUN Vonjfix

SKU: N/A Category: Tags: , , ,

MACUN Vonjfix

MACUN Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha je prirodni dezodorans u stiku, ekonomičan i dugotrajan i POTPUNO PRIRODAN. Stvara prirodni štit od neprijatnih mirisa tela, ne blokirajući znojenje i disanje kože. MACUN Vonjfix protiv neprijatnog mirisa pazuha ostavlja prijatan osećaj svežine.

MACUN Vonjfix Opis

Prilikom upotrebe biljnog dezodorans stika MACUN Vonjfix, vaše znojne žlezde će nesmetano lučiti znoj, ali neće doći do razvijanja neprijatnog mirisa. Supstance iz našeg prirodnog stika ne dozvoljavaju da se bakterije razviju. Zaštita od nastajanja neprijatnog mirisa do 72 sata.

Macun Vonjfix preporučuje se svim osobama koje imaju problema sa prekomernim znojenjem, osobama sa hormonskim disbalansom, osobama sa problemima limfnog sistema, osobama koje imaju pojačano znojenje.
Macun Vonjfix biljni preparat protiv znojenja, zahvaljujući biljnom sastavu, na potpuno prirodan način ne dozvoljava razvoj mikroorganizama u podpazušnoj jami i javljanje neprijatnog mirisa. Naš biljni dezodorans naročito se preporučije tinejdžerima, kod kojih je, usled lučenja hormona, miris posebno karakterističan.

MACUN Vonjfix Upotreba

MACUN Vonjfix naneti na područje ispod pazuha na čistu, suvu kožu, i ostaviti da se osuši 3-5 minuta. Nakon toga obući garderobu.
Dejstvo u zimskom periodu traje do 72h, u period jeseni i proleća 48h, a u letnjim mesecima do 36h. MACUN Vonjfix deo MACUN KOZMETIKE protiv neprijatnih mirisa pazuha, je potpuno prirodan deo-stik koji ima blagi, prijatni miris limuna koji iščezava nakom 10 minuta. Nakon toga se može naneti parfem, bez bojazni da će doći do mešanja mirisa samog parfema ili desodoransa. MACUN Vonjfix NE SADRŽI SOLI ALUMINIJUMA, PARABEN, KONZERVANSE NITI ALKOHOL.

MACUN Vonjfix Sastav

MACUN Vonjfix prirodni deo stick ne sadrži soli aluminijuma, paraben ni ostale konzervanse. Ono što ovaj MACUN Vonjfix razlikuje od svih ostalih jeste što je HAMDMADE, tj. ručno pravljen i potpuno PRIRODAN. Dokazano je da je naš biljni Macun Vonjfix protiv neprijatnih mirisa pazuha stik koji je garantovano BOLJI od svih preparata koje ste do sad probali. Prirodni sastojci MACUN Vonjfixa omogućavaju da koža normalno diše, luči znoj i obavlja funkciju koja joj je namenjena. Sa druge strane, aktivni sastojci iz biljaka ne dozvoljavaju razvoj mikroorganizama koji su zaduženi za neprijatan miris.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Uverite se sami u delotvornost našeg potpuno prirodnog, biljnog preparata MACUN Vonjfixa.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN Vonjfix Prodaja DostavaMACUN Vonjfix Prodaja
рсд2,000.00рсд7,000.00Select options
Call Now Button