MACUN Venefix Prodaja

рсд1,300.00рсд10,500.00

+ Dostava

MACUN Venefix

MACUN Venefix Prodaja Dostava

MACUN Venefix

Macun Venefix za vene i kapilare je gel krema za proširene i bolne vene, hidrira, hladi, osvežava. Macun Venefix uklanja bol i težinu u nogama, smanjuje otok, otklanja osećaj gorenja, vraća koži elastičnost i gladak izgled.

MACUN Venefix Sastav i Opis

KEDAR wood essentil oil jak je limfotonik, podstiče cirkulaciju limfe, pa se koristi i kod otečenih nogu, za razlaganje masti i izlučivanje štetnih produkata metabolizma.
CVET Nevena jedna u spektru biljaka koja vam može pomoći u sprečavanju simptoma proširenih vena. Cvet nevena je bogat izvor vitamina C i flavonoida koji podstiču proizvodnju kolagena. Također poboljšava tonus vena čineći ih manje podložnim degeneraciji.
Laneno Ulje je najbogatiji biljni izvor omega-3 masnih kiselina koje pomažu elastičnosti krvnih sudova. Linoleinska kiselina iz lana smiruje bolne upale vena i opušta mišiće.
Ekstrakt divljeg kestena je popularni prirodni lek koji se obično koristi za poboljšanje zdravlja vena i smanjenje upale. Ekstrakt divljeg kestena poboljšava protok krvi u nogama. Ovaj prirodni sastojak jača zidove vena i poboljšava cirkulaciju.
Ekstrakt GAVEZA ublažava simptome upaljenih i otečenih vena.
LAVANDA, njeno eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost.
Ruzmarin podstiče cirkulaciju i jača vene i kapilare.
MENTA deluje umirujuće, hladi i hidrira kožu.
Prirodni MENTOL ima antiseptičko dejstvo i time ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.
Kamfor eterično ulje ima lokalni anestetički i antimikrobni efekat, koristi se za smanjenje otoka i upala, i kod reumatskih bolova.

MACUN Venefix Upotreba

Kružnim pokretima par minuta 2 puta dnevno utrljajte Macun Venefix za vene i kapilare gel kremu na noge. Dva puta dnevno naneti Macun Venefix kremu na kožu u tankom sloju i lagano utrljati.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Čuvati na mestu Macun Venefix zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Uverite se sami u delotvornost našeg potpuno prirodnog, biljnog preparata Macun Venefix.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 5 Kutija

MILILITRI

225ml, 50ml

Shopping Basket
MACUN Venefix Prodaja Dostava CenaMACUN Venefix Prodaja
рсд1,300.00рсд10,500.00Select options
Call Now Button