Macun Up Sprej 30ml

рсд3,600.00рсд13,500.00

+ Dostava

Macun Up Sprej 30ml

MACUN UP SPREJ 30ml Prodaja Cena

Macun Up Sprej 30ml

Macun Up Sprej za muškarce je sprej za potenciju i sprej za duži odnos koji u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.
Macun Up Sprej je sprej za jaku erekciju i sprej za duži odnos (5-10 puta) koji vam može pomoći da poboljšate potenciju, jaku erekciju

Macun Up Sprej Upotreba

Macun up sprej (25 do 30 upotreba, 30 ml) za potenciju nakon prskanja nemojte utrljavati rukom, brzo se osuši, gotovo skroz gubi ukus nakon 10 minuta kada pocinje i dejstvo samim tim može ORALNI SEX (nakon blagog povrsinskog ispiranja ili brisanja vlažnom maramicom), ne ostavlja tragove na odeći.
Preporučeni način i vreme upotrebe Macun up spreja za potenciju je po potrebi. Naprska se 3-6 puta,dejstvo je trenutno i krece za 10 minuta i traje 60 minuta, možete ponavljati u toku dana vise puta ili vise puta zaredom.

Macun Up Sprej Sporedni efekti

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti Macun up spreja. Macun Up Sprej-sprej za potenciju je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari. Nema sporednih efekata.

Macun Up Sprej Kontraindikacije

Proizvod Macun up sprej ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun Up Sprej Čuvanje

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece Macun up sprej.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN UP SPREJ Prodaja Dostava CenaMacun Up Sprej 30ml
рсд3,600.00рсд13,500.00Select options
Call Now Button