MACUN Migrenfix Prodaja

рсд1,500.00рсд5,250.00

+ Dostava

MACUN Migrenfix

MACUN Migrenfix

Macun Migrenfix protiv glavobolje ili napetosti je ulje za kožu kod glavobolje, napetosti, ukočenosti i bolova u vratu. Nov PRIRODAN preparat MACUN Migrenfix na bazi biljaka koji ublažava glavobolju, migrenu i bol u vratu, čukljevima na rukama i nogama, ramenima, kolenima i laktovima.

Po nanošenju Macun Migrenfix javlja se osećaj hlađenja posle koga nastupa osećaj olakšavanja bolova, napetosti i relaksacije mišića čela i vrata. Glavobolja nestaje u jako kratkom vremenskom roku.

MACUN Migrenfix Opis

Macun Migrenfix je izrađen isključivo od biljnih sirovina pa ga mogu koristiti svi, čak i trudnice i deca. Uljana baza omogućava da se dugo zadrži na koži i produženo deluje.
Etarska ulja MACUN Migrenfixa, koja ulaze u njegov sastav u narodu su dobro poznata i koriste se vekovima za otklanjanje bolova, napetosti i kod opuštanja. Biljno ulje za glavobolju ne samo da otklanja glavobolju i migrenu, već otklanja i bolove u vratu i smanjuje njegovu ukočenost. Takođe, apliciranje i na drugim bolnim mestima poput kolena, kičme i slično, dovodi do velikog olakšanja.

MACUN Migrenfix Upotreba

Nanesite Migrenfix nežnom masažom rolerom na čelo, slepoočnice i vrat. Ostavite Migrenfix da koža upije ulje. Nemojte ga brisati.

MACUN Migrenfix Sastav

Eukaliptus umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Koristi se kod reumatoidno gartritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova. Na koži izaziva osećaj hladjenja i opuštanja što za posledicu ima otklanjanje glavobolje.
Bosiljak ima aromatični miris pa se u narodu, koristi kod glavobolja, mučnine, bolova i protiv depresije.
Lavanda eterično ulje ima izvrstan umirujući efekat. Koristi se kod išijasa, lumbaga, bolova u ramenima, vratu i zglobovima, smanjuje mišićnu bol i napetost, kao i glavobolju.
Ruzmarin podstiče cirkulaciju i jača vene i kapilare.
Mentol izaziva širenje krvnih sudova ubrzavajući krvotok čime je omogućena poboljšana snabdevenost kiseonikom i hranljivim materijama što umanjuje bol.

Rok Upotrebe i Pakovanje

Čuvati Macun Migrenfix na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Pakovanje je izuzetno praktično, malo, i možete ga uvek nositi sa sobom, u džepu ili tašni. Na vrhu ima kuglicu (roll on) koja omogućava ciljanu aplikaciju ulja na željeno mesto.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
MACUN Migrenfix Prodaja Dostava CenaMACUN Migrenfix Prodaja
рсд1,500.00рсд5,250.00Select options
Call Now Button