Macun Kesice 72gr Crvene

рсд1,600.00

+ Dostava

Macun Kesice 72gr Crvene

Macun Kesice 72gr Crvene

Macun Kesice 72gr su preparat za potenciju, namenjene muškarcima i ženama. Delovanje koje Macun Kesice 72gr ima na organizam muškarca i žena jeste cirkualcija, i u tome je njegova prednost. Macun Kesice 72gr povećavaju libido, erekciju, utiče na produženje odnosa.

Kako deluju Macun Kesice

Macun Kesice 72gr utiče takodje na koncentraciju i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca. Dokazano je da su Macun Kesice 72gr (mešavina organskog lekovitog bilja i meda) deluju kao afrodizijak, leče impotenciju, otklanjuju erektilne disfunkcije i produžavaju trajanje seksualnog odnosa.

Kako uzeti dozu

Samo jedna Macun Kesica 72gr pre polnog odnosa, poboljšava vašu seksualnu sposobnost.
Uzima se 1 kesica Macun Kesica najmanje 30 – 45 minuta pre odnosa (proizvodi efekte već nakon 15 minuta) i dejstvo je do 24 sata(možete uzeti sa čašom vode).

 1. Macun Kesice Povećan seksualni nagon
 2. Duži seks – bukvalno dok imate kondicije
 3. Nema prerane ejakulacije
 4. Produženo trajanje erekcije
 5. Smanjen strah
 6. Opuštenost
 7. Poboljšano zadovoljstvo
 8. Maksimiziran libido
 9. Povećava seksualno uzbuđenje
 10. Jači orgazam
 11. Sposobnost za seksom nakon orgazma
 12. Povećano samopouzdanje u krevetu

Koji je sastav Macun Kesica

Macun Kesice je provereni prirodni proizvod koji jača libido, podstiče jači protok krvi. Macun Kesice (Macun med) sastoji se od glukoznog sirupa, crnog duda, cvetnog meda, najrazličitijih organskih ekstrakata, suvi koren Žen-šena, matični mleč. U jednom pakovanju ima 6 kesica macun meda, svaka po 12 grama meda, odnosno ukupno 72 grama meda.

Macun za Muškarace

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije Macun Kesice, se uzimaju za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama Macun obično daje za borbu protiv umora i hipertenzije koji nastaju nakon menopauze.
Macun je formulisan je tako da svaki muškarac svoj seksualni život UČINI aktivnijim i živopisnijim. Istovremeno, Macun Med Kesica je pouzdan biljni dodatak koji se može sigurno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija).

Kako opisati Macun Med

Macun Med – prirodni afrodizijak je 100% prirodni Turski proizvod, zasnovan na darovima prirode 100% Original. Nudi rezultate slične onima hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak Macuna je Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, seme bundeve u prahu, Seme Kole u prahu, matični mleč. MACUN Kesice 72gr, za potenciju NE sadrži nikakve hemijske susptance.

Macun za Žene

Macun Kesice stimulišu i povećavaju dotok krvi u vaginalna tkiva žena.

 1. Pojačana želja za seksom
 2. Umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti
 3. Umanjuje lučenje sluzi
 4. Lučenje estrogena
 5. Sprečava vaginalno sušenje
 6. Pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.

Macun od čega se pravi?

I žene i muškarci mogu da uživaju u kvalitetnijem intimnom životu u pomoć preparata Turskog Meda Macun Kesica 72gr.
Macun ima sertifikat i odobrenje od strane stručnjaka iz oblasti medicine i farmacije, koji su nakog višegodišnjeg testiranja uspjeli da pronadju savršen balans i lansiraju proizvod koji će vratiti samopouzdanje kod ljudi oba pola. Turske Macun Kesice potpuno prirodan pa tako ne mogu izazvati nuspojave ili bilo kakve negativne posledice po Vas..

Kako se pravilno uzima Macun

Preporučuje se upotreba jedne kesice Macuna. Nakon 20-30 minuta upotrebe počećete da vidite efekte.
Macun Kesice 72gr možete uzeti sa čašom vode.

Ko sme da uzima Macun

Macun Kesice 72gr ima deklaraciju na kojoj možete jasno da vidite sve sastojke. Macun smeju da upotrebljavaju žene i muškarci koji su stariji od 18 godina, a imaju probleme sa seksualnom disfunkcijom, samopouzdanjem. Bezbedan za korišćenje bez obzira na zdravstveno stanje pacijenta. Macun nema neželjenih efekata poput zamućenog pogleda, gorušice, zujanja u ušima, crvenila u licu i slično. Pred konzumaciju bilo kog Preparata za potenciju Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije.

Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Macun je bezbedan za korišćenje (on Vam neće naškoditi niti prouzrokovati tegobe) bez obzira na zdravstveno stanje pacijenta!

Shopping Basket
MACUN Kesice 72gr CRVENE prodaja cenaMacun Kesice 72gr Crvene
рсд1,600.00
Call Now Button