,

Kamagra Super Tableta

rsd1,500.00rsd6,500.00

+ Dostava

Kamagra Super Tablete

Kamagra Super Tableta

Kamagra Super Tableta preparat za potenciju, koji se koristi kao lečenje erektilne disfunkcije. Kamagru proizvodi indijska kompanija pod nazivom Ajanta Pharma. Sadrži isti aktivni sastojak kao i Viagra, Sildenafil Citrate. On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije.

Kamagra Super Tableta Opis

Kamagra Super Tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i 60 mg dapoxetina, kao i pomoćne supstance. Zapakovan u originalno pakovanje, kutija Kamagra Super tableta sadrži 4 tablete.

Kamagra Super Tableta

Kamagra Super tableta je vrlo efikasan lek za poboljšanje seksualnog zdravlja muškaraca. Muškarci koji se suoče sa problemima da dobiju čvršću erekciju ili imaju manju kontrolu nad ejakulacijom mogu koristiti tablete Kamagra Super. Sildenafil (100 mg) i Dapoksetin (60 mg) su dva glavna aktivna sastojka leka.
Sildenafil citrat je odgovoran za lečenje erektilne disfunkcije (ED) ili impotencije kod muškaraca, dok Dapoketin leči probleme prerane ejakulacije. Stoga je ova tableta veoma korisna za poboljšanje seksualnih performansi, ali treba je kupiti samo nakon saveta i konsultacija sa Vašim lekarom.

Kamagra Super Upotreba

Kamagra Super tableta sadrži u sebi 100 mg sildenafil citrata (ima i jednu posebnu vrsta celuloze i magnezijum stearata). Jednu Kamagra Super tabletu popiti sa 100 ml vode. Izaziva erekciju i odlaže ejakulaciju isključivo kada ste seksualno uzbuđeni. Dejstvo Kamagra Super započinje 30-60 min posle uzimanja.

Kamagra Super Doza

Preporučena doza Kamagra Super tablete 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna film tableta. Podnošjivost je dobra. Neželjena dejstva Kamagra Super tableta su obično prolazna.

Kamagra Super Oprez

Pred konzumaciju bilo kog Kamagra preparata za potenciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak. Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Kamagra Super Iskustvo

Rok upotrebe Kamagra Super tableta je označen na originalnom pakovanju. Kamagru čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Kamagra Super Iskustvo

Imam 40 godina i u braku sam već 10 godina. U zadnje vreme imam problema sa podizanjem i erekcijom, a inače moja žena voli satima da uživa u seksu, a ja se trudim da održavam erekciju a to me činilo napetim i nervoznim.
Preko preporuke prijatelja sam uzeo Kamagra Super tablete na sajtu Prvo sam bio skeptican i krio sam od žene da uzimam Kamagra Super tablete. Supruzi sam rekao tek posle mesec dana jer se i ona čudila sta se to meni dogodilo! Sada imam sjajnu erekciju, sa jednom Kamagra Super tableta koju uzmem prema upustvu 30 minuta pre odnosa.

Kamagra Super Iskustvo

Kamagra Super tableta ima samo pozitivane ocene među muškarcima svih godina. Postepeno su izlečili ED prirodnim putem i stekli bolju kontrolu nad ejakulacijom. Takođe je pomoglo pacijentima da dostignu zadovoljavajući vrhunac i u potpunosti uživaju zajedno sa svojim partnerima.

Kamagra Super Iskustvo

Ja sam Ivan 35 godina. Jednostavno izvanredna Kamagra. Kamagra Super tableta proizvod stigao je sigurno, veoma brzo i DISKRETNO. Stvarno volim sajt potencijabeograd.com, definitivno naručujem ponovo!

Kamagra Super Iskustvo

Savršeno kao i obično! Hvala vam što ste brzo poslali proizvod za naručivanje Kamagra Super tableta. Svakako ću naredni put ponovo naručiti na potencijabeograd.com! Mnogo vam hvala!

Kamagra Super Iskustvo

Ja sam Petar 45 godina. Veoma profesionalna usluga na potencijabeograd.com, laka i sigurna za naručivanje. Odlična korisnička usluga. Cena je ok. Vreme isporuke Kamagra Super tableta je vrlo razumno. Toplo preporučujem potencijabeograd.com!

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra Super Tableta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Kamagra Super tableta prodaja cena Beograd SrbijaKamagra Super Tableta
rsd1,500.00rsd6,500.00Odaberite opcije