, ,

Kamagra Bombone Tablete

рсд1,000.00рсд4,300.00

+ Dostava

Prodaja KAMAGRE i dikretna dostava u najkraćem roku; Beograd, Banjica, Banovo brdo, Barajevo, Bele Vode, Beograd Centar, Auto Komanda, Braće Jerković, Cerak, Čukarica, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Filmski grad, Julino brdo, Kaluđerica, Kanarevo brdo, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Makiš, Mali Mokri Lug, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Palilula, Petlovo brdo, Rakovica, Resnik, Savski Venac, Senjak, Skojevsko naselje, Sremčica, Stari Grad, Surčin, Veliki Mokri Lug, Vidikovac, Višnjička Banja, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Železnik, Zemun, Zvezdara…

Šta su Kamagra Bombone

Kamagra Bombona je preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. Kamagra Bombona inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Jedna Kamagra Bombona sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance.
Kod seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, što dalje utiče na manju razgradnju cGMP, tako da se povećava u corpus cavernusumu muškog polnog organa.
Zapakovan u originalno pakovanje na Potencija Beograd sajtu, jedna kutija Kamagra Bombona tableta sadrži 4 tablete.

Zašto Kamagra Bombone

Kamagra Bombona preparat za potenciju, protiv impotencije sa bržim početkom delovanja. Muškarci koji pate od erektilne disfunkcije (ED) ili impotencije mogu koristiti ovaj lek koji je dostupan u obliku tableta za žvakanje. Proizvođač Kamagra Proizvoda Ajanta Pharma Ltd., smatra se da je prva tableta Sildenafil za žvakanje u svetu (Prodaje Potencija Beograd) Kamagra Bombona tableta.

Sastojak Kamagre

Glavni sastojak Kamagra Bombona tableta je Sildenafil Citrat. Kako se Sildenafil aktivira, smanjuje se ukupni nivo telesnog pritiska i povećava se protok krvi prema polnom organu. CGMP proizvodni ciklus se konstantno pojačava i sprečava se njegovo razbijanje. Arterije koje nose krv muškim genitalijama se začepljuju radi nesmetanog prenošenja krvi tokom polnog odnosa.
Tako se postiže i održava tvrđa erekcija tokom cele seksualne aktivnosti i partner je zadovoljan. Erekcija se može postići tokom 4 do 5 sati, što je dovoljno za ugodno seksualno iskustvo. Kao i sve iz Ajanta Pharma, Kamagra Bombona su napravljene tako da su svi apsolutno zadovoljni rezultatom.

Kako dozirati Kamagra Bombone

Kamagra Bombona namenjene su za peroralnu primenu. Jedna bombona se posisa, bez vode. Izaziva erekciju i odlaže ejakulaciju isključivo kada ste seksualno uzbuđeni. Ovaj preparat u vidu Kamagra Bombona tableta u stvari je poboljšana varijanta Kamagre u gelu.
Kamagra Bombona najbolje je konzumirati 30 minuta pre seksualnih aktivnosti, a dejstvo, u zavisnosti od organizma, može trajati i do 24 sata. Preporučena doza Kamagra Bombona Tableta je jedna bombona 100 mg (bombone se žvaću i rastapaju ispod jezika, dakle ne gutaju se cele), što je i maksimalna doza seksualnog odnosa (aktivnosti).

Podnošjivost Kamagra Bombone

Podnošjivost Kamagra Bombona je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna.
Pakovanje tableta sadrži 4 tablete u 4 različita ukusa – Jagoda, Limun, Ananas i Menta.

Lekovi

Pred konzumaciju bilo kog KAMAGRA preparata za potenciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.
Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagra Bombona.

Kamagra Bombona i Alhohol

Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.
Kamagra Bombona je najbolje koristiti na prazan stomak. Namenjena samo za upotrebu muškarcima, a ne ženama i deci mlađoj od 18 godina.

Pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Kamagra Bombona tableta čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage. Pakovanje Kamagra Bombona tableta sadrži 4 tablete u 4 različita ukusa – Jagoda, Limun, Ananas i Menta.

Kamagra Iskustvo

Ja sam Darko, imam 30 godina, Beograd. Počeo sam da imam slabiju erekciju tokom seksualnog odnosa i tokom oralnog seksa. Dobio sam savet od druga da probam Kamagra Bombona tabletu. Posle razgovora sa devojkom, došli smo do zaključka da uzmem na sajtu Potencija Beograd. Odlučio sam da probam Kamagra Bombona tabletu pre odnosa. Ne mogu vam opisati razliku! Imamo sam maksimalno čvrstu erekciju 2 sata seksa. Moja devojka i ja smo presrećni. Sve preporuke za Potencija Beograd sajt, nećete se pokajati.

Kamagra Iskustvo

Ja sam Goran iz Beograda, Dedinje, imam 50 godina i na sajtu Potencija Beograd kupio sam Kamagra Bombona tabletu. Kamagra tableta je stvarno dobro iskustvo. U početku sam bio malo nervozan, ali sve se ispostavilo i svi su bili od pomoći. Dobio sam svoje proizvode za otprilike 1 dan. Sve preporuke za Potencija Beograd sajt i Kamagra Bombona tablete!

Prodaja Preparata za Potenciju i dikretna dostava u najkraćem roku; Beograd, Banjica, Banovo brdo, Barajevo, Bele Vode, Beograd Centar, Auto Komanda, Braće Jerković, Cerak, Čukarica, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Filmski grad, Julino brdo, Kaluđerica, Kanarevo brdo, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Makiš, Mali Mokri Lug, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Palilula, Petlovo brdo, Rakovica, Resnik, Savski Venac, Senjak, Skojevsko naselje, Sremčica, Stari Grad, Surčin, Veliki Mokri Lug, Vidikovac, Višnjička Banja, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Železnik, Zemun, Zvezdara i širom Srbije.

BROJ KUTIJA

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija

Shopping Basket
Kamagra Bombone Tablete prodaja cena dostava Beograd SrbijaKamagra Bombone Tablete
рсд1,000.00рсд4,300.00Select options
Call Now Button