,

Kafa za žene

рсд800.00

+ Dostava

Kafa za žene

Kafa za žene Opis

Kafa za žene 48h Ging Seng Gold

Kafa za žene Ginseng 48h Gold afrodizijak, sexualna stimulacija za žene namenjen ženskoj populaciji. Ova kafa sa dodatkom Ginsnga je prava stvar za žene i devojke koje imaju problema sa nadražajem u seksu. Neverovatan preparat za žene, nešto što gotovo nijedna dama neće da odbije. Ovo je preparat za potenciju, koji je ustvari instant kafa kojoj je specijalnim postupkom dodat ženski afrodizijak. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi, nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Gingseng kafa je napravljena od prirodnih i biljnih komponenata kao što su instant kafa, pulpa grožđa i drugi faktori afrodizijaka.

Kafa za žene 48h Ging Seng Gold Upotreba

Kafa za žene je preparat za potenciju, deluje veoma brzo, počinje sa efektom već nakon 30-60 min minuta nakon konzumiranja kafe. Kada počne dejstvo kafe telom se širi topla struja, vreo dah, crveni obrazi, očvrsne klitoris i žena je tada veoma šarmatna.

Kesicu Kafe za žene sipati u vruću ne ključalu vodu i promešati. Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće vode i popiti. Maksimalna je 1 kesicu dnevno za puni efekat. Ova kafa može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Aktivne supstance iz kafe u jako kratkom vremenskom periodu izazivaju neverovatnu želju za odnosom tako sto pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vaginalnu vlažnost, stvaraju osećaj blagog svraba i peckanja unutar vagine, što dodatno naglašava potrebu za odnosom.

Kafa za žene 48h Ging Seng Gold Oprez

Korišćenje Kafe za žene se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama koje imaju probleme sa jetrom i pritiskom. Može u velikoj meri da pojača seksualnu želju i ubrza vlaženje vagine, što je korisno za poboljšanje situacije impotencije. Očigledno deluje na stimulaciju nervnog centra, regulisanje lučenja hormona i aktiviranje ćelija vagine. Može se pokrenuti seksualna želja i poboljšati problemi poput nedostatka seksualne želje.

Kafa za žene 48h Gingseng Gold Pakovanje

1 kesica Kafe za žene sadrži 20g kafe Ginseng. Rok upotrebe Kafe za žene je označen na originalnom pakovanju.

Shopping Basket
Kafa za žene Prodaja Dostava CenaKafa za žene
рсд800.00
Call Now Button