Epimedium Complex 30kap

rsd2,000.00

+ Dostava

Epimedium Complex 30kap

Epimedium Complex Prodaja

Epimedium Complex je dodatak ishrani koji sadrži specifične biljne ekstrakte i namenjen je kao podrška u poboljšanju performansi, energije i izdržljivosti, odnosno održavanju zdravlja i funkcije reproduktivnog sistema kod muškaraca.

Epimedium Complex Sastav

Redovno uzimanje Epimedium Complex obezbeđuje:
– jedinstveni biljni ekstrakti epimedijuma, tribulusa, malog galangala, make i ginsenga koji pomažu u povećanju želje i interesovanja za intimnost, a istovremeno poboljšavaju performanse;
– biljni ekstrakti kao što su maca, đumbir i tribulus koji poboljšavaju energiju, snagu i izdržljivost muškog organizma;
– fitoelementi iz ekstrakata koprive, semena bundeve i drugih, koji pomažu u održavanju zdravlja i funkcije prostate i muškog reproduktivnog sistema.

Epimedium Complex Upotreba

Doziranje i način upotrebe Epimedium Complex: Uzimati 1 do 2 kapsule dnevno sa vodom posle obroka ili 30-40 minuta pre potrebe za poboljšanjem energije i performansi.

Epimedium Complex je dodatak ishrani namenjen muškarcima kojima je potrebno da poboljšaju performanse u intimnoj vezi, poboljšaju snagu, izdržljivost i sposobnost za seksualne odnose i održe plodnost i zdravlje reproduktivnog sistema.

Proizvođač Epimedium Complexa; NATURA THERAPY
Pakovanje Epimedium Complexa: plastična ambalaža, 500 mg, 30 kapsula.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Epimedium Complex 30kap“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Epimedium Complex 30kap prodaja cena dostava Beograd SrbijaEpimedium Complex 30kap
rsd2,000.00