Diabetol Forte Prodaja

рсд2,000.00

+ Dostava

DIABETOL Forte 30kap

Diabetol Forte Opis

Diabetol Forte je preparat sa posebnom medicinskom namenom za regulaciju dijabetesa i predstavlja jedinstvenu kombinaciju alfa-lipoične kiseline, ekstrakta gorke dinje (karela), ekstrakta cimeta, cinka i hroma.

Diabetol Forte Upotreba

Redovna upotreba Diabetol Forte vam omogućava da unesete:
1. alfa-lipoičnu kiselinu, ekstrakt gorke dinje i ekstrakt cimeta koji pomažu u smanjenju inzulinske rezistencije, odnosno poboljšavaju osjetljivost na inzulin (afinitet za njegovo vezivanje i efikasniju distribuciju šećera) i pomažu u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Istovremeno, polifenolna jedinjenja daju se za poboljšanje antioksidativnog kapaciteta organizma potrebnog da zaštiti sve ćelije od oštećenja slobodnim radikalima i štetnim produktima glikacije šećera;

2. Diabetol cink i hrom, koji su neophodni za održavanje proizvodnje i oslobađanja insulina. Hrom pomaže u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata.

Diabetol je namijenjen osobama sa preddijabetesom i dijabetesom za prirodno održavanje zdravog, reguliranog nivoa šećera i zaštitu zdravlja i funkcije očiju, bubrega i krvnih sudova. Diabetol je preporučen osobama sa neuropatijama, kao i osobama kojima je potrebna bolja cirkulacija, zaštita, obnavljanje i poboljšanje funkcije jetre, kao i zaštita zdravlja i funkcije krvnih sudova.

Diabetol Forte je lek sa posebnom medicinskom namjenom za regulaciju dijabetesa.
Doziranje i način upotrebe Diabetola: Uzimati 1 do 2 kapsule dnevno, prije obroka.
Pakovanje Diabetol: plastično pakovanje, 30 kapsula, 500mg
Proizvođač; NATURA THERAPY

Shopping Basket
DIABETOL Forte 30kapDiabetol Forte Prodaja
рсд2,000.00
Call Now Button