...

Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)

rsd1,400.00

+ Dostava

Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)

Aloe Vera sa extractom od Aronije Prodaja

Aloe vera gel sa ekstraktom aronije – doziranje i način primene: Preporučuje se uzimanje 10-15ml, 2-3 puta dnevno pre obroka, u zavisnosti od potreba i stanja (može se uzimati do 150ml dnevno)

Aloe Vera sa extractom od Aronije Sastav

Aloe vera gel sa ekstraktom aronije je dodatak ishrani koji sadrži 99,5% koncentrovanog gela od sertifikovane organske vrste Barbadensis Miller obogaćenog ekstraktom aronije i izvor je širokog spektra hranljivih materija, enzima, moćnih antioksidanata (antocijana) i drugih bioaktivnih molekula sa jedinstvenim prednostima.

Aloe Vera sa extractom od Aronije Upotreba

Redovno uzimanje Aloe vera gel sa ekstraktom aronije omogućava:

– poboljšanje imuniteta i održavanje imunološke funkcije organizma;

– podrška varenju hrane i funkciji gastrointestinalnog sistema (aloja sadrži enzime koji učestvuju u procesu varenja i mukolitičke polisaharide koji oblažu organe za varenje (želudac i creva)) i sprečavaju iritaciju toksinima i mikroorganizmima;

– zaštita od oksidativnog stresa (širok spektar minerala, vitamina, antioksidanata (koji potiču iz biljke aloje i ekstrakta nara) i drugih fitoelemenata koji učestvuju u metaboličkim procesima organizma.

Aloe vera gel sa ekstraktom aronije je namenjen svim osobama koje imaju problema sa funkcijom ili bolesti organa za varenje (kao što su gastritis, zapaljenje želuca i creva, nedostatak lučenja enzima, intolerancija na hranu, zatvor itd.), osobama sa oslabljenim imunitetom i oboljenjima disajnih organa (česte bakterijske i virusne infekcije respiratornog trakta, bronhitis, bronhopneumonija, astma i druga plućna oboljenja, kao i osobe sa alergijama), osobe sa oštećenim zdravljem i funkcijom krvnih sudova, osobe sa malignih bolesti i potreba za regulacijom ukupnog metabolizma. Mogu ga koristiti i deca starija od 3 godine.

Pakovanje Aloe vera gel sa ekstraktom aronije: 500ml, plastično pakovanje.
Proizvođač; NATURA THERAPY

3 recenzije za Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)

 1. vorbelutr ioperbir

  I believe this internet site holds some really good information for everyone :D. „The test of every religious, political, or educational system is the man that it forms.“ by Henri Frdric Amiel.

  http://www.vorbelutrioperbir.com

 2. graliontorile

  I have recently started a web site, the information you provide on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

  http://www.graliontorile.com/

 3. Earnest Si

  This is a very good tips especially to those new to blogosphere, brief and accurate information… Thanks for sharing this one. A must read article.

  https://www.zoritolerimol.com

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)
rsd1,400.00
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.