Allergo Protect 500ml Prodaja

рсд2,100.00

+ Dostava

Allergo Protect 500ml

Allergo Protect Opis

Allergo Protect je biljni preparat sa jedinstvenim biljnim ekstraktima i vitaminima za prevenciju, kontrolu i smirivanje alergijskih reakcija. Kombinacija biljnih ekstrakata divljeg đumbira, crnog kardamoma, kineske tuje, koprive, aloe vere, sa bromelainom i vitaminom D.
Allergo Protect efikasno pomaže u sprečavanju pojave alergijskih reakcija i uspešno smiruje neželjene simptome kao što su: curenje iz nosa, suzenje očiju, svrab u nosu, kašalj, kijanje, otok ili iritacija kože.

Allergo Protect 500ml Sastav

Allergo Protect je sastavljen od biljnih ekstrakata za koje je naučno dokazano da deluju na alergije i danas ih preporučuje veliki broj stručnjaka (lekara).
Allergo Protect se može koristiti preventivno u slučaju alergijske reakcije, a pogodan je i za upotrebu kod dece.

Allergo Protect biljni ekstrakti kao što su ekstrakt divljeg đumbira, crnog kardamoma, kineske tuje, ekstrakta koprive i aloe vere koji su u naučnim istraživanjima potvrdili sposobnost da smiruju imuni sistem, odnosno doprinose stabilizaciji metabolizma histamina i na taj način pomažu u prevenciji ili smanjenje pritužbi tokom alergijskih reakcija.
Zbog toga kombinacija ovih biljnih ekstrakata, sa enzimom bromelain i vitaminom D u ALLERGO PROTECT-u čini upotrebu ovog proizvoda odličnim, efikasnim i prirodnim načinom za prevenciju ili ublažavanje alergija.

Pakovanje Allergo Protect: 500ml, plastično pakovanje.
Proizvođač Allergo Protect; NATURA THERAPY

Shopping Basket
Allergo Protect 500ml prodaja cena Beograd SrbijaAllergo Protect 500ml Prodaja
рсд2,100.00
Call Now Button