Kafa za žene VIAMAX POWER Prodaja

Kafa za žene VIAMAX POWER Beograd

Kafa za žene VIAMAX POWER Preparat za Potenciju prodaja dostava cena BEOGRAD i Srbija

Kafa za žene VIAMAX POWER

Kafa za žene sadrži instant kafu, mleko u prahu i veoma jake prirodne afrodizijake. Proizvod je istog ukusa kao obična kafa i moze se mešati sa klasičnom instant kafom. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi,nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Sastojci: instant kafa, afrodizijaci i pulpa grožđa.

Kafa za žene Upotreba

Kafa za žene deluje veoma brzo, počinje sa efektom već nakon 30-60 min minuta nakon konzumiranja kafe. Kada počne dejstvo kafe za potenciju telom se širi topla struja, vreo dah, crveni obrazi, očvrsnuo klitoris i žena je tada veoma šarmatna.

Kesicu Kafe za žene sipati u vruću ne ključalu vodu i promešati. Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće (ne ključale) vode i popiti. Maksimalna je 1 kesicu dnevno za puni efekat. Ova kafa može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Aktivne supstance iz kafe u jako kratkom vremenskom periodu izazivaju neverovatnu želju za odnosom tako sto pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vaginalnu vlažnost, stvaraju osećaj blagog svraba i peckanja unutar vagine, što dodatno naglašava potrebu za odnosom.

Kafa za žene Oprez

Korišćenje Kafe za žene se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama koje imaju probleme sa jetrom i pritiskom. Može u velikoj meri da pojača seksualnu želju i ubrza vlaženje vagine, što je korisno za poboljšanje situacije impotencije. Očigledno deluje na stimulaciju nervnog centra, regulisanje lučenja hormona i aktiviranje ćelija vagine. Može se pokrenuti seksualna želja i poboljšati problemi poput nedostatka seksualne želje.

Kafa za žene VIAMAX POWER Pakovanje

Original metalno pakovanje kafe sadrži 8 kesica. Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

Kafa za žene Iskustva

Ja sam Ana i imam 55 godina. Imala sam velike probleme s postizanjem orgazma i veliki stres zbog toga. Muž i ja smo kupovali na sajtu www.potencijabeograd.com i odlučila sam da probam Kafu za žene VIAMAX POWER. Ova kafa je prava stvar za žene i devojke koje imaju problema sa nadražajem u seksu i odmah je kupite! Kafa je mene kao ženu dovela do velikog broja orgazama kao i do vaginalnog svršavanja. Neverovatan preparat za žene, nešto što gotovo nijedna dama neće da odbije. Ovo je preparat koji je ustvari instant kafa koja je specijalnim postupkom dodat ženski afrodizijak. Potpuno je bezbedna za konzumiranje, ne izaziva neželjene efekte, bez specificnog mirisa i ukusa.